Lavovi su ove nedelje na klackalici da ugode i drugima i sebi, Ribe žele da se prepuste partneru, Rakovi spremni za izlazak...

Za Ovnove će osvanuti izuzetno lep dan, kao i za mnoge druge horoskopske znakove. Proverite da li ste na ovom spisku?

Zajedno, nasmejani, foto: Depositphotos/martinan
Zajedno, nasmejani, foto: Depositphotos/martinan
.

OVAN

Konačno jedan u potpunosti lep dan da popravi utisak prethodnih, koji su bili nešto lošiji. Odlična energija, vi ste u super raspoloženju i ovo vreme biste trebali da provedete u zabavi, opuštanju, kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom.

BIK

Pozitivnija atmosfera - izuzetno će vam prijati da se posvetite članovima svoje familije,prijateljima i možete provesti divne zajedničke trenutke. I sa voljenom osobom više nego dobar kontakt i komunikacija.

BLIZANCI

Naglašena potreba da budete aktivni. Ovaj dan provedite družeći se i razgovarajući sa onima koje volite i koji su vam važni. Osećate se jako dobro i trudićete se da unesete dobro raspoloženje i optimizam gde god da se nađete.

RAK

Vreme je da sve svoje obaveze gurnete na stranu, da se posvetite samo sebi i onima koji su vam dragi i bliski. Organizujte neki izlazak i provedite vreme van kuće, jer će vam ovo više nego prijati i doneti vam opuštenost i pozitivnu energiju.

.

LAV

Imate pozive za izlaske i druženje, za društvene aktivnosti sa više strana, vi se osećate dobro i pozitivno i trudićete se da ispoštujete sve... a da u isto vreme ugodite i sebi. Dobar kontakt sa voljenom osobom, i mogućnost jednog lepog i opuštenog dana.

DEVICA

Danas ste u miru prvenstveno sami sa sobom. Svesni ste da vam je potrebno da se malo opustite i relaksirate i odgovaraće vam da budete okruženi prijateljima i osobama koje volite. Neki od vas se mogu uputiti i na kraće putovanjce van grada.

VAGA

Danas biste trebali da se okrenete zabavi i provodu sa onima koje volite i koji su vam dragi. Sigurna sam da jedni drugima možete da ispričate gomilu zanimljivih pričica i dogodovština. A verujem i da ćete za voljenu osobu pronaći neki pogodan momenat da budete zajedno...

ŠKORPIJA

Ljudi sa kojima danas dolazite u kontakt su izuzetno tvrdoglavi. Skoro isto kao i vi. Zato je najbolje da manete po strani neka ubeđivanja i prepucavanja i da pokušate da pronađete zajedničke teme. Na ovaj način, provešćete jedan dobar i ispunjen dan. Emotivno – moguće je da se osećate neispunjeno.

.

STRELAC

Dan dobar za putovanja, bilo da su ona na neke dalje relacije, bilo do prijatelja koji živi u drugom delu grada. Prijaće vam da ste u pokretu. Takođe, imate odličnu komunikaciju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Razmena mišljenja, dobre priče, a stoje mogućnosti i za nova poznanstva.

JARAC

Danas vam je potrebno da se posvetite samo i isključivo sebi. Prepodne ćete uglavnom provesti kod kuće, u opuštenoj atmosferi, nekoj relaksaciji ili samo – dremanju. Već popodne bićete spremniji za druženje, za kontakt sa prijateljima ili bliskim osobama. Voljena osoba takođe čeka na vas.

VODOLIJA

Ako budete išli na sto strana, verovatno ni na jednoj nećete završiti ono što ste planirali. U suštini – najviše će vam prijati ako budete u kontaktu samo sa društvom, simpatijom ili emotivnim partnerom. Neki od vas će biti raspoloženi i za malo šopinga. Nemojte potrošiti baš poslednji dinar!

RIBE

Iako ste planirali da ovaj dan posvetite samo sebi, ispašće da se od vas očekuje da pomognete ukućanima oko nekih obaveza. Baš i niste u bajnom raspoloženju za tako nešto, ali ne želite da im se zamerate. Sa voljenom osobom ćete želeti da se distancirate od svih...

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/