Astro

Lavovi su ove nedelje na klackalici da ugode i drugima i sebi, Ribe žele da se prepuste partneru, Rakovi spremni za izlazak...

Za Ovnove će osvanuti izuzetno lep dan, kao i za mnoge druge horoskopske znakove. Proverite da li ste na ovom spisku?

24.05.2020. - 06:30h
Zajedno, nasmejani
Zajedno, nasmejanifoto: Depositphotos/martinan

OVAN

Konačno jedan u potpunosti lep dan da popravi utisak prethodnih, koji su bili nešto lošiji. Odlična energija, vi ste u super raspoloženju i ovo vreme biste trebali da provedete u zabavi, opuštanju, kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom.

BIK

Pozitivnija atmosfera - izuzetno će vam prijati da se posvetite članovima svoje familije,prijateljima i možete provesti divne zajedničke trenutke. I sa voljenom osobom više nego dobar kontakt i komunikacija.

BLIZANCI

Naglašena potreba da budete aktivni. Ovaj dan provedite družeći se i razgovarajući sa onima koje volite i koji su vam važni. Osećate se jako dobro i trudićete se da unesete dobro raspoloženje i optimizam gde god da se nađete.

RAK

Vreme je da sve svoje obaveze gurnete na stranu, da se posvetite samo sebi i onima koji su vam dragi i bliski. Organizujte neki izlazak i provedite vreme van kuće, jer će vam ovo više nego prijati i doneti vam opuštenost i pozitivnu energiju.