Astro

Vage beže što dalje od gužve, kod Devica varniči, Stelčevi ne mogu da izbegnu ljude koji im unose nervozu

Divan subotnji dan, a da li su tako divne i današnje astrološke prilike?

23.05.2020. - 06:30h
Malo da bežimo
Malo da bežimofoto: Depositphotos/Author: zatletic

OVAN

Možda ste ovaj dan namenili za odmor i opuštanje, ali budite uvereni da je teško da ćete moći u njemu u potpunosti da uživate. Vrlo brzo će se pokazati da se događaji nižu jedan za drugim, a vama će povremeno biti teško da se izborite sa dešavanjima. Bar je emotivno ovo vrlo podsticajan dan.

BIK

Ako ne budete morali da se posvetite poslovnim obavezama, onda ćete morati da se okrenete ličnim ili porodičnim. U svakom slučaju, ništa od vašeg odmora. Ukućani vam mogu odvlačiti energiju i povremeno ćete biti na granici rasprave sa njima. Emotivno – nestabilno.

BLIZANCI

Stigao vas je umor, jer su vas prethodni dani dosta iscrpeli. Ipak, ako očekujete da ćete moći da budete relaksirani, to se verovatno neće dogoditi. Moguće je da će vam biti potrebno mnogo strpljenja i u komunikaciji i u kontaktima sa ljudima. sa emotivnim partnerom moguća je rasprava.

RAK

Ako ste imali poslovne planove, doći će do izvesnih komplikacija. Dan nije dobar za baratanje novcem, a računajte slobodno da ćete imati i veće troškove. Nešto je bolja situacija u odnosu sa emotivnim partnerom – pored njega ćete moći da se opustite i ulepšate sebi dan.