Astro

Ovnove nervoza danas ne napušta, Škorpije nerviraju sve oko sebe, a Ribe jedva čekaju da završe posao...

Šta su vama zvezde priredile za poslednji radni dan?

22.05.2020. - 06:30h
Ribe jedva čekaju da završe posao...
Ribe jedva čekaju da završe posao...foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky

LAV

Jako će vam smetati ono što se bude dešavalo oko vas u poslovnom segmentu, jer vam konstantno odvlači pažnju i ne dozvoljava da budete posvećeni svojim obavezama. Pokušajte da se skoncentrišete. U odnosu sa voljenom osobom se trudite da pokažete više razumevanja.

DEVICA

Dosta toga je danas van vaše kontrole, mada ćete vi pokušavati da se snađete što bolje umete. Ipak, verovatno je da ćete naići na otežavajuće okolnosti i iznenadne preokrete, zbog kojih ćete morati da u potpunosti promenite svoje planove. Blago neraspoloženje i nervoza u kontaktu sa partnerom.

VAGA

Niti odnos sa poslovnim saradnicima niti odnos sa šefovima danas neće biti lagani. Više je nego izvesno da ćete vi pokušavati da se uklopite, ali teško je da ćete u tome u potpunosti uspeti. Moguće su prepirke sa voljenom osobom. Pitanja vernosti i poverenja mogu izaći na dnevni red.

ŠKORPIJA

Biće dobro ako danas budete uspevali da održite kontrolu nad sobom, ali sigurno je da ćete sve ostale nervirati do u beskonačnost. Kao da danas svima pokušavate da kontrirate. Ipak, u odnosu sa voljenom osobom ste spremniji za kompromis.