Astro

Blizanci su danas raspoloženi za flert, Škorpije imaju naglašenu intuiciju, a Vodolije tvrdoglavo streme ka cilju

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

20.05.2020. - 06:30h
Blizanci su danas raspoloženi za flert
Blizanci su danas raspoloženi za flertfoto: Depositphotos/AllaSerebrina

OVAN

Trebaće vam malo vremena da profunkcionišete kako treba. Neka vrsta rasejanosti ili neorganizovanost u jutarnjim satima, pa bi bilo dobro da se tada ne prihvatate nekih odgovornijih obaveza. Danas možete iznenaditi ili obradovati voljenu osobu.

BIK

Jaka energija u poslovnom segmentu, ali može biti i malo napetosti, pa bi bilo dobro da vi lično kontrolišete nervozu. Sa nekim situacijama ćete se lako boriti, dok će vam druge predstavljati razlog za stres . Odnos sa voljenom osobom – korektan, iako stoji pritajeno nezadovoljstvo.

BLIZANCI

Nećete dozvoliti da neko manipuliše vama. Lako ćete moći da „pročitate“ one sa kojima dolazite u kontakt. U emotivnom segmentu – danas naglašeno flertovanje i odlična komunikacija sa suprotnim polom. Neko pokušava da vas osvoji, iako zna da ste zauzeti.

RAK

Ako vam neko od ranih jutarnjih sati pokvari raspoloženje, ne dozvolite da to utiče na ceo vaš dan. Posvetite se svojim poslovima i ne obraćajte pažnju na ono što se oko vas dešava. Emotivno – malo ste nesigurni i preosetljivi. Potrebno vam je više razgovora sa partnerom.