Astro

Rakovi romantični, Strelci skromni: Idealna venčanja horoskopskih znakova

Ljubitelji astrologije veruju da je sve zapisano u zvezdama. Zato ne čudi što se veruje i da vaš horoskopski znak može otkriti kako bi trebalo izgledati vaše idealno venčanje.

19.05.2020. - 19:30h
Ovakva venčanja priželjkuju
Ovakva venčanja priželjkujufoto: Depositphotos/contact@alexhreniuc.ro

Ovan

Žena rođena u ovom znaku želi tog dana da izgleda i da se ponaša poput prave princeze pa zato najradije odabrala posebnu lokaciju i trudila se da njeno venčanje nalikuje onom iz bajke.

Obilje cveća i dekoracija, upečatljiva venčanica i srceparajući govori - sve to možete očekivati na nejnom venčanju.

Bik

Kada bi trebalo da odaberu odabrati hoće li na svoje venčanje pozvati prijatelje ili rodbinu, pripadnici ovog znaka bi uvek pozvali rodbinu. Čak i ako inače nisu s njima bliski.

Naime, za njih je brak svetinja i kada su venčanja u pitanju, poštuju samo tradiciju. Njihovo venčanje verovatno neće biti zapamćeno kao nezaboravna žurka, ali obeležiće ga romantika.

Blizanci

Blizanci su često oni koji se na brak odlučuju preko noći i uprkos nedostatku vremena za pomnu organizaciju, njihovo venčanje pamtićete kao jedno od najzabavnijih. Ples do zore jedino je što je njima potrebno za sreću.

Rak

Najveći emotivci među horoskopskim znakovima potrudiće se da njihovo venčanje bude posebno romantično, a neće se buniti ni ako ga obeleži velika količina suza radosnica.