Astro

Rakovi danas ne mogu da obuzdaju ljubomoru, Lavovi su malo napeti, a Vage su rešile da potroše sav novac ovog sveta...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak?

19.05.2020. - 06:30h
Vage su rešile da potroše sav novac ovog sveta...
Vage su rešile da potroše sav novac ovog sveta...foto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Naglašeno polje karijere danas vam daje odlične mogućnosti da svoje ideje I predloge prezentujete nadređenom ili poslovnim saradnicima. Hedonizam naglašen u emotivnim odnosima – dan je kao stvoren za uživanje i zadovoljstvo sa emotivnim partnerom.

BIK

Jaka potreba za isticanjem, naglašena ambicioznost, ali I solidna podrška za vaše planove stoji tokom ovog dana. Imate dovoljno snage i energije da postignete ono što želite. Potrebno vam je više ljubavi nego inače. Posesivnost prema voljenoj osobi.

BLIZANCI

Imate osećaj da vam vreme izmiče i da trošite dragocene trenutke na nepotrebne sitnice, koje poslovni partneri zahtevaju od vas. Nadate se pozitivnom odgovoru po nekom pitanju koje vam je bitno. Pokušavate da osobi koja vam se dopada to više pokažete danas.

RAK

U poslovnom segmentu ćete biti spremni da se prilagodite, čak i ako neke okolnosti ne idu vama na ruku. Shvatate da morate napraviti neke kompromise. U kontaktu sa voljenom osobom možete se postaviti kao dosta isključivi i posesivni. Naglašena ljubomora.