Astro

Vage su u poslovnom cajtnotu, Device imaju i volje i snage za promene, i Ribe prelaze sa reči na dela...

Kakvi astrološki aspekti očekuju horoskopske znake? Koji znaci će se pokrenuti iz učmalosti i krenuti putem promena?

18.05.2020. - 07:30h
Sa reči na dela
Sa reči na delafoto: Depositphotos/yekophotostudio

OVAN

Dosta obaveza ali odlična organizacija tokom ovog dana. Fokusiranost će vam pomoći da ne napravite greške, ali I da pokrenete zanimljive akcije I dogovore. Poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom ili sa nekim koga pokušavate da osvojite.

BIK

Potrudite se da danas maksimalno iskoristite okolnosti koje vam idu na ruku. Pored toga – smireni ste I stabilni, tačno znate šta želite. Emotivno – ne dozvolite da unutrašnja nesigurnost I napetost pokvari dogovor sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Jedan dosta aktivan dan je pred vama. Vaši planovi su jaki, i imate odlične mogućnosti da ih i ostvarite. Nešto mirniji odnos sa kolegama. U emotivnom segmentu – uspostavljate stabilniji kontakt sa voljenom osobom ili sa nekim ko vas privlači.

RAK

Dan pred vama je izuzetno dobar za poslovne dogovore i za kontakt sa saradnicima. Neko vam može učiniti uslugu ili pomoći oko problema koji vas muči. Razumevanje i sklad sa voljenom osobom. Iskoristite mogućnosti da se više približite osobi koja vam je zanimljiva.

LAV

Dosta toga ste preuzeli na sebe i donekle se opteretili obavezama, ali ćete ipak uspevati da se izborite sa situacijama tokom ovog dana. Dobar radni elan i fokusiranost. Ispravite svoje propuste i pokažite voljenoj osobi koliko je volite i poštujete.

DEVICA

Ovaj vam dan u potpunosti odgovara, jer vam otvara mogućnosti da otpočnete sa realizacijom svojih planova. Imate želju da pokrenete promene, a sada to i možete. Sa voljenom osobom očekujte vrlo korektan odnos.

VAGA

Shvatate da polako ulazite u cajtnot sa vremenom po nekim pitanjima u poslovnom segmentu. Aktivirajte se više, da biste ispoštovali sve ono na šta ste se obavezali. Sa voljenom osobom dobra komunikacija, ali uz nešto više truda.

ŠKORPIJA

Dan pogodan za komunikaciju sa poslovnim partnerima. Lako možete dopreti do osoba koje se mogu pokazati kao bitne za vašu poslovnu budućnost. Intenzivna razmišljanja o nekom. Dvoumite se da li da se više aktivirate prema toj osobi.

STRELAC

Danas je lako uskladiti se sa poslovnim partnerima i saradnicima. Lako uspevate da postignete prave dogovore. Ispoštujte povremeno poneki predlog voljene osobe, pogotovo što tenzija između vas dvoje počinje da popušta.

JARAC

Čini vam se da na lakši način izlazite sa nekim problemima koji su vas do skora dosta mučili. Moguće je da dobijete informacije o nekom novčanom prilivu kojem se nadate. Nesigurnost šta da uradite po pitanju nekog problema sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Sve ono što ste u prethodnom periodu pokrenuli, dosta se stabilno odvija i možete malo da odahnete. Dan za planove I pokretanje ideja. U emotivnom segmentu – mnogo muvanja, flertovanja, kontakata sa suprotnim polom. Ipak, realizacija ostaje polovična.

RIBE

Pravi je trenutak da se bacite u akciju I pokrenete ono što vam je važno. Energija koja vas nosi je jaka, samo je potrebno pravilno je usmeriti. Imaćete dobre poslovne, ali I emotivne kontakte. Bitno je samo da ne ostane sve samo na razmišljanjima.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/