Astro

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovima stiže zanimljiva ponuda, Vage su razapete između dve simpatije, Lavovi "sede na dve stolice"...

Vodolije - obratite pažnju na ishranu, Blizanci - ne uplićite se u kojekakve šeme koje donose brzu zaradu... 

17.05.2020. - 14:00h
Ljubav je u vazduhu
Ljubav je u vazduhufoto: Depositphotos/pressmaster

OVAN

Hrana

Povremena melanholična raspoloženja ne treba „lečiti“ pojačanim unosom kalorija i statičnošću već potpuno obrnuto – kroz jaku fizičku i mentalnu aktivnost i kroz hranu koja pokreće – proteine iz mesa, ribe i jaja, povrće, semenke.

Ljubav

Niko tu nikom neće verovati tokom ove sedmice. Vi ste partneru čudni, imate svoje standardne momente u kojima ste aktivni, otvoreni, vedri....ali imate i one druge koji su voljenoj osobi sumnjivi – kada se povlačite, ćutljivi ste ili pak preterano nežni i osetljivi. Da, da – možete postati sumnjivi čak i ako ste previše pažljivi prema voljenom biću, pogotovo ako to nije vaše uobičajeno ponašanje. Da se ne lažemo – nekima od vas je i ponašanje voljene osobe strano i podozrivo je posmatrate....A slobodni – malo prošlost, malo zauzete osobe, malo tajne veze, malo platonske ljubavi – opšti bućkuriš.

Posao

Nešto ste „splasnuli“ kada je poslovni elan u pitanju. Da li je došlo do „zamora materijala“ ili jednostavno ne znate kako da se postavite u nekim situacijama – to je već individualno. Neki od vas sredinom nedelje mogu dobiti zanimljivu ponudu, ali je evidentno da nećete umeti da adekvatno odgovorite na nju. Možda ni ne bi trebalo žuriti, jer koliko god ova sedmica davala povoljnosti, isto toliko bi valjano trebalo proći kroz sve detalje dogovora i videti ima li tu skrivenih stvari i nedostataka koji vam ne odgovaraju.

Novac

Budite obazrivi sa novcem, previše ga olako trošite.

Zdravlje

Potrebno vam je opuštanje, dobar san i više fizičke aktivnosti.

BIK

Hrana

Bikovi mogu u ovoj sedmici hranu doživljavati kao utehu i lek jer sve je lakše „svariti“ kada je stomak pun i kada sva čula uživaju. Pokušajte da izbegavate pohovanu i prženu hranu, i ne uzimajte „repete“, pogotovo kada su slatkiši u pitanju.

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnom odnosu koji je iole nestabilan – dolazi do pitanja i potpitanja koje postavljate sami sebi. Uloga partnera je trenutno zanemarljiva – kao da ne postoji, pogotovo što vodi neku svoju, udaljenu i ćutljivu politiku. Neki od vas mogu pomalo platonski da se zanose ili čak i uđu u vezicu, flertić – koji vam neće doneti ništa konkretno dobro, već uglavnom samo glavobolju. Ukoliko ste slobodni – moraju trenutno postojati makar dva ljubavna „kandidata“. Eventualno postoji šansa da sa jednim od njih nešto kao konkretizujete u drugom delu nedelje. No, previše slatkih priča, premalo pravih stvari.

Posao

Od totalnog razmimoilaženja sa autoritetima u prethodnom periodu...pa do razumevanja i podrške u ovoj nedelji. Konačno ćete imati osećaj da je posao počeo da se vraća u normalu, iako ćete još uvek jednim okom vrlo pažljivo gledati šta se dešava oko vas, očekujući opet neku promenu u poslednjem trenutku. No, ova je sedmica blagonaklona prema vama što se posla tiče. Uspećete i da odradite neke obaveze koje su vam bile u zastoju ili za koje ste shvatili da ste ih propustili, eventualno napravili grešku.

Novac

Novi dogovori oko finansija sa šefovima. Bićete polovično zadovoljni.

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa kožom, najpre zbog neadekvatne ishrane ili hormonskog disbalansa.

BLIZANCI

Hrana

U ovoj vas sedmici očekuje veliki broj aktivnosti i konstantno ćete biti u pokretu – zato je potrebno da vaša ishrana bude energetski jača nego u proteklom periodu. Izbegavajte da jedete s nogu, brzu hranu i energetska pića.

Ljubav

Kao da ćete i partner i vi želeti da nadoknadite vreme, da ispričate sve ono što niste u proteklom periodu rekli jedno drugom. Dobra je ovo osnova da se stvari srede, reše, poboljšaju ili ako postoje greške – da se ispravljaju. Vi u ovoj nedelji sijate i blistate – u polju ličnosti su vam Venera, Merkur, a sredinom nedelje i Sunce i naravno – mlad Mesec. Imate sve alate u svojim rukama da se osećate dobro i poboljšate odnos sa voljenim bićem. Slobodni Blizanci – dani ljubavnog zanosa su pred vama. Mnoštvo dešavanja, super kontakti sa suprotnim polom i naravno – mogućnosti za sedenje na više stolica, malo slatkih laži...

Posao

Promene, pokret, dešavanja – pred vama je jedna vrlo aktivna radna nedelja u kojoj nećete stati ni na trenutak. Konkretne akcije, ali i mnoštvo planova, novih poslovnih projekata i kreativnost, dogovori – sve vam se otvara i pokazuje vam pravi put. Doduše, ima tu i nekih poslovnih nedoumica, nekih ponuda za koje niste sigurni da li su mačka u džaku ili nešto zaista dobro. Razmislite, uvidite – ne uplićite se u kojekakve šeme koje donose brzu zaradu, jer je malo verovatno da ćete tu dobro proći.

Novac

Prilično stabilna finansijska situacija.

Zdravlje

Odlična zdravstvena situacija.

RAK

Hrana

Prijalo bi vam više mleka I mlečnih proizvoda, naročito mladi sir. Slatkiši mogu postati vaša opsesija I valjalo bi da pokušate da ih zamenite zdravom alternativom – voćem. Ne preterujte ni sa začinima – to što želite da začinite sebi život ne postiže se dodavanjem soli i bibera, već na drugi način.

Ljubav

Kako god da se na površini odvijala situacija između voljene osobe i vas, uvek se na kraju sve svede na to – šta vi mislite, kako se vi osećate i da li ste sami sa sobom sigurni i svesni šta želite. Previše je naglašeno polje tajni i podsvesti kod Rakova – ono unutar vas što nosite a što vas „bode“ u mozak potrebno je rešiti, dogovoriti se sa sobom. Sva pitanja i osećanja koja ste pod tepih gurnuli sada vam stvaraju konfuziju. Ne donosite nikakve konkretne odluke, osluškujte sebe. Slobodni Rakovi – slatka ljubavna iskušenja, bilo da su ona kroz prošlost, kroz osobe koje su zauzete ili kroz zanose i maštanja.

Posao

Koliko god lutali u magli kada je emotivni segment u pitanju, toliko se praktično, realno i više nego dobro bavite svime što je vezano za posao. Ne možemo reći da se tu sve odvija kao po loju, ali vi ste negde pronašli pravi model delovanja i svesni ste da vam on uzvraća dobrim rezultatima. Neki od vas će se baviti planovima koji su već dugo u vama ali nikako da se istinski usudite da zakoračite u njih. Imate nove poslovne prilike i ponude – budite mudri i odaberite ono što je na duži rok dobro po vas.

Novac

Stabilna finansijska situacija.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, potiskivanje nervoze.