Astro

Svaki znak horoskopa može da dobije ono što želi: EVO KAKO!

Bilo da želite generalno blagostanje, više novca, uspešniju karijeru, srećniju ili veću porodicu, top formu i zdravlje ili možda ljubavnu “bajku”, evo šta bi trebalo da znate o tome kako možete da iskoristite Zakon privlačenja i prednosti vašeg znaka Zodijaka kada pokušavate da privučete te ciljeve!

16.05.2020. - 20:00h
Svako može da dobije ono što želi!
Svako može da dobije ono što želi!foto: Depositphotos/VitalikRadko

OVAN

Vaš entuzijazam ne poznaje granice, a vaša hrabrost može stvarno da vam pomogne da istrajete u svojim ciljevima sve dok ne budu ostvareni.

Međutim, Ovan je jedan od najnestrpljivijih znakova i baš zato bi trebalo da izbegavate korišćenje prečica.

Možete privući najbolje stvari u životu, ako možete da koristite metodički pristup. Svake noći bez izuzetka vizualizujte promene koje želite da vidite i pobraćete nagrade svog truda.

BIK

Bik se povezuje s dobrotom, pouzdanošću i upornošću, što ga čini idealnim kandidatom za korišćenje Zakona privlačnosti.

Kada razmišljate o tome šta stvarno želite da privučete, trebalo bi da se koncentrišete na stvari izvan svoje površne privlačnosti prema materijalnim stvarima – možda postoji nešto značajnije što bi moglo da promeni vaš život na dublje pozitivne načine.

BLIZANCI

Vi posedujete dobar smisao za humor i visok stepen energije. Ta energija može odlično da se iskoristi kada želite da dođete do boljeg posla, partnera iz snova ili ako želite da poboljšate svoje fizičko stanje.

Budite oprezni i nemojte podleći svom porivu da ismevate pravila, jer vas ta buntovna crta može dovesti do impulsivne odluke koja zapravo neće služiti vašim ciljevima.

RAK

Imate neuporedivu sposobnost za ljubav i saosećanje. Kada razmišljate o korišćenju Zakona privlačnosti, možda će se vaše želje menjati, a nedostatak doslednosti može da oteža postizanje cilja. Ključ za prevladavanje ovog problema leži u pronalaženju istinske želje svoga srca.

Osim toga, morate da naučite kako da otpustite prošlost. Da li zaista želite da privučete bivšeg partnera nazad u svoj život ili samo nosite ružičaste naočare?