Astro

Prisnost i bliskost ulepšaće Rakovima i Ribama ovu nedelju; Vodolije žude za nekom akcijom

Dan kao stvoren za uživanje. Šta su vama zvezde priredile za ovu nedelju?

17.05.2020. - 06:30h
Dan kao stvoren za uživanje
Dan kao stvoren za uživanjefoto: Depositphotos/halfpoint

OVAN

Ne odbijajte pozive za druženja danas. Umor je evidentan, ali samo u prepodnevnim satima, pa ćete svakako kasnije moći da uživate sa nekim bliskim osobama. Sa emotivnim partnerom stoji dobro raspoloženje i opuštena atmosfera. Uživaćete u zajedničkim trenucima.

BIK

Odlično raspoloženje i dobre mogućnosti da danas uživate u onim stvarima i onim osobama koje volite. Potrudite se oko emotivnog partnera – nešto je statičniji nego inače, pa mu je potreban vaš podsticaj i pažnja. Ostvarićete neki zajednički plan.

BLIZANCI

Blaga zamišljenost se može uvući u vas tokom prepodneva. Moguće je da se opterećujete nekim poslovnim, porodičnim ili emotivnim situacijama. Potrudite se da obratite pažnju na one osobe koje su oko vas, jer im je danas potrebno vaše prisustvo i podrška.

RAK

Danas ste najviše usmereni na odnos sa emotivnim partnerom, ali i članovima porodice. Posvetite im svoju pažnju, jer će vam na isti način biti uzvraćeno. Opustite se, sklonite brige po strani i uživajte u ovom danu koji donosi prisnost i bliskost.