Bikovi muku muče sa šefovima, Devicama bi bilo bolje da ne izgovaraju ono zbog čega će zažaliti, Škorpijama varira raspoloženje!

Tek je sredina nedelje, a mnogi će osetiti neopisiv umor. Zvezde su "pritisle" i ne popuštaju! Evo šta su nam danas spremile!

foto: Depositphotos/ Vadymvdrobot
foto: Depositphotos/ Vadymvdrobot
.

OVAN

Dan kada teško funkcionišete u poslovnom segmentu. Statičnost, nesigurnost, komplikovani kontakti sa drugima. Nije dobar dan za rad oko detalja, jer će vam oni promicati. Romantično raspoloženje i potreba da se više povežete sa voljenom osobom.

BIK

Poslovni segment pored nervoze, donosi danas i konfuziju, povremeno nerazumevanje sa onima sa kojima ste u kontatku. Moguć je napet odnos sa nadređenima. Između vas i voljene osobe danas mogu proraditi ljubomora, isključivost, posesivnost.

BLIZANCI

Ovaj vam dan može doneti nešto lošiji kontakt sa kolegama. Takođe, nadređeni vam mogu zamerati na nekim propustima ili greškama, koliko god one bile sitne. Pokažite više strpljivosti u kontaktu sa emotivnim partnerom.

RAK

Raspoloženje vam je čudno, misli vam lutaju i prilično ste dekoncentrisani. Promenljivost u funkcionisanju I teži kontakti sa onima sa kojima sarađujete. Zato je dan odličan za emotivne kontakte i susret sa voljenom osobom. Naglašene i emocije, ali i strasti.

.

LAV

Kada ste pravili planove za ovaj dan, definitivno niste ukalkulisali okolnosti koje su dosta opterećujuće i teško je da ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve. I oni sa kojima radite su neorganizovani, pa će to dodatno otežati i razvući posao. Emotivno – statičnost i neispunjenost. Nezadovoljstvo.

DEVICA

Nerazumevanje, teže usaglašavanje I komplikovani dogovori mogući su tokom ovog dana. Mogućnost pogrešno protumačenih reči i postupaka aktuelna je i u emotivnom segmentu. Mogu “pasti” reči zbog kojih biste se kasnije kajali.

VAGA

Od vas se očekuje posvećenost, ali misli vam lutaju, neorganizovani ste, a i koncentracija je dosta slaba. Potrudite se da ne pravite veće greške. Partner vas može iznenaditi svojim ponašanjem koje je nežnije nego inače.

ŠKORPIJA

Velike promene raspoloženja očekuju vas danas, ali ćete se truditi da svoje obaveze na pravi način privedete kraju. Sve češće razmišljate o jednoj osobi, lomite se, dvoumite – niste sigurni da li da se prepustite onome što se odvija unutar vas.

.

STRELAC

Iako je dan pred vama pomalo naporan, trudićete se da budete na visini zadatka. Moguće su manje trzavice sa kolegama, ali ovo su krakotrajne rasprave koje neće bitnije uticati na vaš odnos. Budite taktični u odnosu sa voljenom osobom, jer je evidentno njeno loše raspoloženje.

JARAC

Kontakti i komunikacija sa onima sa kojima poslovno sarađujete se danas mogu pokazati kao prilično zahtevan zadatak. Informacije koje dobijate su kontradiktorne, pa nemojte reagovati dok ih dobro ne proverite. Nešto bolja komunikacija sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Velika posećenost poslovnom segmentu, ali i naporan radni dan. Biće vam teško da se borite sa ograničenjima od strane onih sa kojima blisko sarađujete. Promenljivog ste raspoloženja u odnosu sa voljenom osobom. Naporna komunikacija.

RIBE

Pomalo napete energije ovog dana uticaće uglavnom na vaše sposobnosti da se sporazumete sa drugima na pravi način. Povremeno naporna komunikacija. Zato je emotivni deo odličan, jer sada osobi koja vam je privlačna ili emotivnom partneru možete lakše reći ono što osećate.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/