Astro

Vodolije, ono što vam je od suštinskog značaja danas teško ćete moći da završite; Rakovi uspevaju da naprave dogovor sa šefom

Ovaj petak će biti pun neočekivanih poslovnih prilika, ali i trzavica...

08.05.2020. - 07:00h

STRELAC

Možda biste mogli povremeno da poslušate po neki savet koji vam daju dobronamerne kolege ili neko od prijatelja. Iako ste dosta samostalni, ipak su vam potrebni drugi ljudi. Izbegavaćete neka pitanja u odnosu sa voljenom osobom – niste u raspoloženju da pričate o svemu danas.

JARAC

Očekujte podršku u neposrednom poslovnom okruženju, ali najviše u prepodnevnim satima. Neko može posredovati za vas, ili vam pomoći da prevaziđete neke naporne okolnosti. U odnosu sa voljenom osobom želite smirenost i relaksiranost, a druga strana može potencirati na nekim neprijatnim temama.

VODOLIJA

Ono što vam je od suštinskog značaja danas teško ćete moći da završite, ili ćete doći do realizacije, ali uz dosta napora. Danas je tempo dešavanja brz, što vam povremeno neće prijati. Drugi deo dana je dobar najviše za kontakte sa prijateljima ili porodicom.

RIBE

Iako vam je nametnuta dosta velika količina obaveza, trudićete se da im pristupite u mirnom i opuštenom maniru, što će povremeno biti dosta težak i zahtevan zadatak. Neko pokušava da vas pokrene na komunikaciju, ali se vi držite dosta uzdržano.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/