Astro

Vodolije, ono što vam je od suštinskog značaja danas teško ćete moći da završite; Rakovi uspevaju da naprave dogovor sa šefom

Ovaj petak će biti pun neočekivanih poslovnih prilika, ali i trzavica...

08.05.2020. - 07:00h

LAV

Dosta vam je komplikovano i naporno da danas uskladite sve svoje obaveze. Verovatno je da ćete morati da napravite značajnije promene u rasporedu, što će učiniti da se osećate nezadovoljno i napeto. Dan kada možete pokrenuti pozitivne promene u odnosu sa voljenom osobom.

DEVICA

Kontakti sa drugima vam danas unose nervozu i u prvom delu dana možete gubiti vreme na nepotrebne konflikte u radnom okruženju. Pokušajte da se distancirate i okrenete samo svojim obavezama. Intenzivno razmišljate o osobi koja je ostavila veliki utisak na vas.

VAGA

Pomoć ili podršku od kolega možete očekivati najviše u prepodnevnim satima, pa pokušajte da tada obavite sve ono što vam je od najvećeg prioriteta. U odnos sa emotivnim partnerom unosite veliku količinu strasti, ali se ponašate i vrlo posesivno. Ne budite isključivi.

ŠKORPIJA

Non stop ćete tokom prvog dela dana imati osećaj da vam vreme izmiče iz ruku i da kasnite. Pokušajte da se usredsredite na ono što obavljate, i da ne dozvolite da vas ova razmišljanja samo dodatno zablokiraju. Osoba koja vam se dopada posvećuje vam veliku pažnju.