Astro

Vodolije, ono što vam je od suštinskog značaja danas teško ćete moći da završite; Rakovi uspevaju da naprave dogovor sa šefom

Ovaj petak će biti pun neočekivanih poslovnih prilika, ali i trzavica...

08.05.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/piotr_marcinski

OVAN

Svesni ste da neke stvari koje želite da promene u poslovnom segmentu ne zavise samo od vas. Ipak, neće vam biti lako jer niti imate adekvatnu podršku, niti razumevanje od najbližih saradnika. Dan za bolje raspoloženje sa voljenom osobom. Mogućnost za flertove I nova poznanstva.

BIK

Iskoristite energiju ovog dana, koja je po vas dosta podsticajna. Oduprite se potrebi da budete statični. Mogućnosti za manje novčane prilive. Jedna osoba se dosta aktivirala prema vama i pokušava da vam skrene pažnju na sebe. Ni vi niste ni malo ravnodušni.

BLIZANCI

Smatrate da ste u pravu po nekim pitanjima i nećete dozvoliti drugima da vam se mešaju u posao ili u način rada. Povremeno se možete postaviti dosta isključivo prema drugima. Pokušajte da budete iole tolerantniji. Sve ili ništa – danas može biti prisutno i u odnosu sa voljenom osobom.

RAK

Uspevate da napravite dogovor sa nadređenim i da obezbedite neke olakšice za sebe, ili otvorite pitanja vezana za finansijski segment. Nešto jači pritisak i nervoza, ali vam to neće smetati da obavite ono što vam je od prioriteta. U emotivnom segmentu osećate priliv pozitivne energije.