Astro

Subota: Vage na udaru kritike, Škorpije u emotivnom ćorsokaku, kod Devica strasno, strasno, strasno...

Kakav je dan pred vama sa astro tačke gledišta. Da li ste se učaurili ili ćete pustiti krilca - proverite!

09.05.2020. - 07:30h
Strast
Strastfoto: Depositphotos/IgorVetushko

OVAN

Vrlo interesantan dan u poslovnom segmentu. Neke situacije se pokreću u mnogo većoj meri nego do sada. Najkomplikovanije obaveze završite u prepodnevnim satima. Sa voljenom osobom pravite velike planove. Dobro ćete se provesti ukoliko ste u pokretu.

BIK

Ovo itekako može biti produktivan i ispunjen dan, ali gro onoga što morate uraditi završite tokom prepodneva. Ne dozvolite da vas koči tvrdoglavost kolega. Neko vam može priznati svoju zainteresovanost, verovatno preko poslovnog segmenta. Razmišljate o flertu, avanturi.

BLIZANCI

Dosta velika količina poslovnih obaveza, ali I pomoć je danas tu. Možete zatražiti uslugu od strane kolega, jer su spremni da vam izađu u susret, a I vi ste vrlo ubedljivi. Velika strast u kontaktu sa voljenom osobom. Odlično i za nova poznanstva, društvene mreže.

RAK

Na neke situacije u poslovnom segmentu danas ne možete nikako uticati, pa jedino možete da se prilagodite okolnostima i drugima. Ono na šta ste se obavezali moraćete da ispoštujete i ispunite. U emotivnim odnosima možete osećati izvesnu vrstu pritiska ili posesivnosti od strane partnera.