Astro

Škorpijama stiže primamljiva poslovna ponuda, Ovnove i Ribe opsedaju udvarači, Blizancima se otvaraju vidici - za sve ima rešenja

Ovog četvrtka kad nas obasjava Supermesec, neki znakovi će osetiti novu energiju koju donosi.

07.05.2020. - 07:30h
Za sve postoji rešenje
Za sve postoji rešenjefoto: Depositphotos/rod_julian

OVAN

Obratite pažnju na kontakt sa kolegama, posebno ako ste imali nekih trzavica. Ako se malo potrudite, možete popraviti neke odnose u većoj meri. Dan dobrih poslovnih, ali i materijalnih prilika po vas. Jedna osoba vrlo intenzivno pokušava da vas osvoji. Nekima od vas se smeši avantura.

BIK

Energija ovog dana vam vrlo odgovara, jer je sve otvoreno da svoje planove ostvarite i postignete više nego što ste očekivali. Imate veliki uticaj na druge, iskoristite to. Neki put je samo mali kontakt sa simpatijom dovoljan da se osećate više nego dobro.

BLIZANCI

Neke svoje planove ste uspeli da ostvarite, i sada razmišljate kako da se postavite pred novim izazovima koji se otvaraju. Dobar dan da kroz razmišljanje, ali i komunikaciju sa drugima, pronađete rešenje za neke poslovne situacije. U emotivnim odnosima trenutno puno dobrog raspoloženja.

RAK

Pokušajte da sagledate realnije svoje pozicije. U suštini, vrlo ste stabilni, pa prihvatite odobravanja i zasluge koje vam poslovni saradnici upućuju. Otvoreni ste za komunikaciju sa osobom koja vam se jako dopada. Ipak, čekate njen potez, jer ste sami pomalo nesigurni.