Astro

Planovi su danas podložni promenama; pred Devicama neočekivana ponuda, Vodolije moraju da se prilagođavaju...

Vrlo zanimljiva sredina nedelje -  nekome trnje, nekome ruže ove srede!

06.05.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/Krakenimages.com

OVAN

Možda je vaša impulsivnost I nervoza delimično kriva za problematiku koja je trenutno aktuelna na poslu. Teško ćete se fokusirati na obaveze, jer vam razmišljanja i brige stalno odvlače pažnju. U emotivnim relacijama dosta intenzivno. Postavljate se posesivno prema voljenoj osobi.

BIK

Planovi su danas podložni promenama, pa se nemojte čvrsto vezivati za njih. Budite spremni da u svakom trenutku možete biti izbačeni iz takta neočekivanim dešavanjima. Teško uklapanje što se vremena tiče sa emotivnim partnerom. Emotivnijij ste nego inače.

BLIZANCI

Neophodna vam je podrška od strane najbližih kolega, pa se potrudite da imate danas dobru i korektnu komunikaciju sa njima, mada će to biti dosta zahtevno i teško. Mnogo sitnih obaveza vas iscrpljuje. Emotivni partner vam ne poklanja dovoljno pažnje.

RAK

Vrlo intenzivan i ispunjen dešavanjima dan je pred vama. Pripremite se na užurbanost i povremenu konfuziju i napetost. Zadržite hladnu glavu – sve možete završiti na vreme. U ljubavi se previše opterećujete partnerovom vernošću.