Astro

Ovnovima danas sve ide od ruke, Lavovi su neuobičajeno nežni, a Vodolije "očijukaju" kadgod im se ukaže prilika!

Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak?

05.05.2020. - 06:30h
Ovnovima danas sve ide od ruke
Ovnovima danas sve ide od rukefoto: Depositphotos/TarasMalyarevich

OVAN

Danas vam okolnosti, ali i dogovori idu na ruku i neke prilike će se otvoriti iako im se niste nadali. Imate veliku podršku nekih osoba što će dovesti do lakšeg funkcionisanja na dalje. Partner i vi jedno drugom možete prirediti lepa iznenađenja.

BIK

Imaćete mali problem da se uskladite sa saradnicima. Završavate veće probleme koje ste imali po pitanju papirologije. Mogućnosti za tajne dogovore i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Ne osećate se loše, ni malo. Vaše dobro raspoloženje se ponovo budi.

BLIZANCI

Danas je pravi momenat da rešite neka bitna pitanja, ali i da ispravite eventualne greške i propuste iz prethodnog perioda. Sve će ići lakše nego obično, situacije vam idu na ruku. Shvatate da je partner možda bio u pravu i danas ćete funkcionisati sa više razumevanja i dobre energije.

RAK

Raspoloženi ste da u kontaktu sa drugima pokažete najbolji deo sebe. Raspoloženiji ste nego inače i lako ostvarujete komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Voljenoj osobi pokažite kolika je snaga vaših emocija prema njoj. Druga strana će biti više nego voljna da vam uzvrati.