Astro

Device sebi ponovo zadaju previše obaveza, Blizanci zanemaruju voljenu osobu, Ribe što pre moraju da daju važan odogovor!

Početak nove radne sedmice nagoveštava mnogo uzbuđenja!

04.05.2020. - 07:00h

LAV

Odličan je trenutak da nešto što već danima razvlačite od poslovnih obaveza, konačno i privedete kraju. Biće vam doduše naporno, jer niste raspoloženi za posao, ali makar pokušajte. Nezadovoljstvo emotivnim životom, bez obzira da li ste trenutno solo ili imate voljenu osobu kraj sebe.

DEVICA

Pokušavaćete da uklopite obaveze koje imate, ali to neće ići onako lako kao što ste zamišljali, jer će vam nedostajati vremena da biste mogli opušteno da funkcionišete. Najbitnije vam je da trenutno imate nešto bolju komunikaciju sa voljenom osobom.

VAGA

Neko će vam izaći u susret ili učiniti uslugu koja i nije baš mala. Zapamtite i budite spremni da i vi ovoj osobi izađete u susret kada i ako joj to bude potrebno. Komunikacija sa voljenom osobom jednostavno ne funkcioniše. Mnogo bolje se kopčate sa prijateljima.

ŠKORPIJA

Jako naglašena posvećenost radnim zadacima i obavezama. Niste u nekom bajnom raspoloženju, ali ono što se mora uraditi – mora se. Dosta distanciran i hladan odnos sa emotivnim partnerom. Sada vam je prioritet na poslovnom i finansijskom segmentu.