Astro

Device sebi ponovo zadaju previše obaveza, Blizanci zanemaruju voljenu osobu, Ribe što pre moraju da daju važan odogovor!

Početak nove radne sedmice nagoveštava mnogo uzbuđenja!

04.05.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/elenachhil

OVAN

Danas možete dobiti zanimljive poslovne predloge o kojima bi vredelo razmisliti. Neko vam nudi svoju pomoć ili uslugu. Možete rešiti manji finansijski problem. Osoba iz vašeg neposrednog okruženja pokazuje veliku inicijativu da vas osvoji. U emotivnim vezama – dosta dobra situacija.

BIK

Suviše opterećujete sebe razmišljanjima o preprekama umesto da svoju kreativnost upotrebite u pokušajima da pronađete rešenje. Možete se posavetovati i sa nekim koga smatrate autoritetom. Bolji i skladniji odnosi sa ukućanima. Slobodnima lako flertovanje.

BLIZANCI

Imate dosta važan razgovor sa poslovnim partnerom ili saradnikom i drma vas nervoza. Potrebno je da se malo opustite. Voljena osoba je neraspoložena i potrebno joj je vaše prisustvo i razumevanje. Ne zanemarujte je i ne izvlačite se na manjak vremena.

RAK

Moraćete da se dosta ozbiljno pripremite za poslovne kontakte ili obaveze koje imate tokom današnjeg dana. Dan će se pokazati kao naporan, ali plodonosan po vas. Kontakt sa voljenom osobom je danas prisniji nego inače. Mnogo lakše razumete jedno drugo. Obostrana pažnja ne izostaje.