Device pružaju drugu šansu, Lavovi dolaze do neočekivanih rešenja, Vagama smeta osoba koja im ne daje "vetar u leđa"

Kakav će biti ovaj prvi maj od svitanja do sumraka, što se astro prilika tiče?

Ljubavni pregovori, foto: Depositphotos/HayDmitriy
Ljubavni pregovori, foto: Depositphotos/HayDmitriy
.

OVAN

Pripremite svoje strpljenje i živce za dešavanja tokom ovog dana, jer su pred vama užurbani momenti, sa mnogo kontakata sa drugim ljudima, a neki od njih vam mogu doneti nerviranje ili vas izbaciti iz takta. U ljubavnom segmentu prati vas zanos, sreća i zadovoljstvo.

BIK

Vaši poslovni planovi dobro će funkcionisati tokom ovog dana, što ne znači da ćete imati mirnu I laganu situaciju pred sobom. No, najbitnije je da ćete prepreke uspeti relativno lako da savladate. Ukoliko ste usamljeni, danas je moguć jači kontakt sa suprotnim polom.

BLIZANCI

Možete biti prilično iznenađeni održanjem obećanja od strane osobe koja vam je ponudila svoju pomoć ili uslugu. Danas vam se otvaraju mogućnosti na koje niste računali. Osoba koja vam se dopada još uvek ne reaguje na vaša udvaranja, što vas donekle deprimira.

RAK

Shvatate da morate svoj pristup nekim poslovnim situacijama prilagoditi I promeniti nešto u svom nastupu. Od vas trenutno zavisi u kom će se pravcu jedan saradnički odnos odvijati na dalje. Kratkotrajna povređenost I nemir zbog neke neraščišćene situacije sa voljenom osobom.

.

LAV

Kontakti sa pojedinim saradnicima vam oduzimaju prilično energije I snage I želite da ovu situaciju što pre privedete kraju. Budite pametni, jer je danas dan za neočekivana rešenja i pomake. Ne odustajte. Lako možete dogovoriti susret sa osobom koja vas privlači.

DEVICA

Osećate veliku podršku od strane autoriteta ili osobe koja je značajna za vaš poslovni segment. Uz više promišljenosti I planiranja, možete ostvariti ono što priželjkujete. Spremni ste da nekome pružite još jednu šansu kada je ljubav u pitanju.

VAGA

Pravi je trenutak da u potpunosti uložite sebe I svoje napore u ono što vam je u poslovnom segmentu bitno. Neke će se promene dogoditi prilično neočekivano. Budite spremni na njih. Jedna osoba vam svojom pažnjom I usmerenošću na vas daje vetar u leđa.

ŠKORPIJA

Danas vam može biti ponuđena poslovna šansa koju svakako treba uzeti u razmatranje. Poslovne okolnosti su prilično burne, ali se vi u njima više nego dobro snalazite. Osobi koja vam se dopada pokažite svoju zainteresovanost.

.

STRELAC

Ovaj vam dan donosi pozitivne prilike I mogućnosti za ostvarenje onoga što ste planirali. Saradnički odnosi su u prvom planu I budite spremni na jače kontakte sa poslovnim partnerima. Neko iz vaše prošlosti pojavljuje se neočekivano u vašem životu.

JARAC

Potrebna vam je podrška autoriteta ili nadređenih za vaše planove, I danas je možete očekivati. Iako je u poslovnom segmentu brz i pomalo naporan tempo, ipak vam donosi predispozicije za uspeh. Neka pitanja u odnosu sa voljenom osobom je neophodno pokrenuti.

VODOLIJA

Energija današnjeg dana vam odgovara, jer vam daje lakoću, spremnost za akciju I veliku ubedljivost kada su kontakti sa saradnicima I poslovnim partnerima u pitanju. Lako možete doći do cilja. U emotivnom segmentu – jedna osoba vam jasno pokazuje da je zainteresovana.

RIBE

Nastavlja se trening vaših živaca u poslovnom segmentu. Od samog dolaska na posao možete se suočiti sa problematikom kojoj morate da posvetite svoju punu pažnju. I pored ovakvih okolnosti, osećate se prilično dobro. Neko iz vaše emotivne prošlosti vas može kontaktirati.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/