Uvek traže "dlaku u jajetu": Horoskopski znaci kojima je nemoguće udovoljiti

Neke ljude je jednostavno nemoguće zadovoljiti, a astrolozi tvrde da to ima veze sa znakom u kojem su rođeni i ističu tri najveća kritičara zodijaka. Možete se truditi do besvesti, ali ako imate posla s nekim od ovih horoskopskih znakova, sav trud će biti uzaludan jer su oni pravi profesionalci u pronalaženju stvari koje ne valjaju.

Kritičarka, foto: Depositphotos/VitalikRadko
Kritičarka, foto: Depositphotos/VitalikRadko
.

Blizanci

Jedan od najneodlučnijih znakova je ujedno i najbolji u kritikovanju stvari. Njihova sklonost predomišljanju je neverovatna, a upravo će zahvaljujući njoj uspeti da pronađu negativne stvari čak i tamo gde ih normalan čovek nikad ne bi pronašao.

.

Devica

Device su perfekcioniste, a samim time i jako sklone kritikovanju – ne samo drugih nego i sebe. Drugima će to možda delovati kao hronično nezadovoljstvo, ali Device zapravo samo pokušavaju da učine stvari savršenima.

.

Vodolija

Ovaj znak nije toliko sklon kritizkovanju drugih koliko voli da pronalazi greške kod sebe. Vodolije bi hteli da budu savršene u svemu što rade, a kad im to ne uspe, osećaju se kao potpuni promašaj. Za njih je samokritika vrsta terapije.

Izvor: index.hr