Petak je: Ovnove hvata “neizdrž”, Bikovi se trude da održe sklad sa partnerom, Blizanci misle da više daju nego što dobijaju

Većinu znakova danas muči izvesna teskoba, osećaju se stegnuto i žele promene što pre. Da li ste među onim retkim srećnicima kojima cvetaju ruže, pogledajte!

Teško je, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
Teško je, foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
.

OVAN

Osećate se stegnuto u nekim situacijama koje želite da promenite što pre, i to vam danas može doneti veću impulsivnost i želju za promenama. Dobro odmerite kako ćete postupati i šta ćete reći sagovorniku. Nervoza u kontaktu sa voljenom osobom. Ne kvarite bez preke potrebe.

BIK

Svojim stavovima i postupcima, koji danas mogu biti dosta kruti i pomalo nervozni, možete oterati neke ljude od sebe ili makar dovesti do problema. Pokušajte da izbalansirate i idete varijantom kompromisa. Teško je danas ostvariti harmoniju i sklad u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Neke situacije u poslovnom segmentu vas prosto bodu u mozak, i teško se uzdržavate da odgovorite kolegama ili saradnicima na nešto što vi u svojim očima doživljavate kao provokaciju. Voljenoj osobi posvećujete pažnju, ali smatrate da vam nije uzvraćeno na pravi način.

RAK

Tokom celog dana stoji neka pritajena nervoza kod vas, koja vam izaziva nesigurnost, dok sa druge strane – čini da možda neprimereno reagujete u nekim situacijama. Budite oprezni i u kontaktu sa dragim osobama, jer ćete možda njihove reči shvatiti suviše lično.

.

LAV

Neko vaše akcije i delovanje u poslovnom segmentu može shvatiti kao neprimerene, suviše napadne ili bez takta. Teško ćete dokazati ljudima koji vas okružuju da su vaše namere korektne. U odnosu sa voljenom osobom je danas nešto teže doći do harmonije.

DEVICA

Imate dobru volju da priteknete u pomoć kolegama ili da im pojasnite neke stvari, ali to od strane njih može biti shvaćeno kao „mudrovanje“ ili vaše dokazivanje. Ako vidite da ne vredi, bolje se povucite. Ako ne isplanirate dan kako treba, moguće je da nećete imati vremena za kontakt sa partnerom.

VAGA

Može vam se činiti da poslovni partneri ili neko od kolega danas pokazuju preveliku zahtevnost prema vama. Šta više, činiće vam se da su neki njihovi potezi usmereni protiv vas. Zbog svega ovoga možete se osećati loše, pa svoje neraspoloženje preneti i u odnos sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Danas itekako možete raditi u korist svoje štete, ako budete dozvolili da vas neke situacije ili provokacije od strane drugih „povuku“ i uvedu vas u konflikt ili raspravu. Ne budite previše kritični ni prema sebi, ali ni prema drugima. Pad raspoloženja i napet odnos sa voljenom osobom u večernjim satima.

.

STRELAC

Potrudite se da danas budete vrlo usredsređeni na svoje obaveze, jer nećete imati pravu koncentraciju. Moguće su greške, ali i napetost i problemi u odnosu sa saradnicima. Neke svađe se sa voljenom osobom ponavljaju maltene na dnevnoj bazi. Osećate veliko neraspoloženje zbog toga.

JARAC

Pokušavate da neke situacije u poslovnom segmentu uskladite, da napravite dovoljno prostora za njih i da ih odradite kako treba. sve će se ovo pokazati kao prilično zahtevan zadatak za vas. Pokušajte da se opustite kada ste u blizini voljene osobe. Napeti ste i druga strana to oseća.

VODOLIJA

Dan kada je najbolje povući se u neke svakodnevne obaveze i izbegavati u što većoj meri bilo kakve situacije koje bi mogle da vas uvedu u rasprave ili nesporazume sa saradnicima. Suviše ste impulsivni u kontaktu sa voljenom osobom i evidentno je da joj to smeta.

RIBE

Sami sebi možete „uskočiti u usta“ i reći nešto što vam svakako neće ići u prilog. Zato dobro merite reči i razmislite o njima tri puta pre nego što ih kažete. Neke izjave ćete kasnije teško povući. Planovi sa voljenom osobom će se poremetiti ili prolongirati. Ovo vam svakako neće prijati.

Autor horoskopa: Olga Savić
https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/