Rakovi danas moraju da stave tačku na sanjarenje, Lavovima je udobno u svojoj koži, Device su u svom elementu

Nedelja je. Vreme je da se probudimo, razdrmamo i razveselimo!

Sreća, foto: Depositphotos/Voyagerix
Sreća, foto: Depositphotos/Voyagerix
.

OVAN

U prvom delu dana će vam biti potrebno više odmora, opuštenosti, tišine. Kao da želite da se resetujete I obnovite najpre psihičke snage svog organizma. Drugi deo ove nedelje donosi inspirativne I opuštene razgovore, najpre sa prijateljima.

BIK

Dan mira, opuštenosti I prikupljanja snage za narednu sedmicu. Bez obzira na to što je neradni dan – itekako je moguće da ćete imati jače poslovne kontakte, možda dogovore sa kolegama. I prijatelji danas imaju važnu ulogu kod vas – pomažu vam da održite dobro raspoloženje.

BLIZANCI

Lepa, opuštena I mirna energija ovog dana samo će vam delimično prijati. Moraćete da pronađete način da više budete u pokretu I da više komunicirate. Očekujte mnogobrojne kontakte, što sa prijateljima što sa osobama koje su vam privlačne I zanimljive.

RAK

Danas ste nežni, senzitivni, osetljivi I doza romantičnosti je pojačana. Nemojte ceo dan izgubiti u maštanju i snovima na javi, budite aktivniji. Odnos sa emotivnim partnerom je danas dobar, velika ste podrška jedno drugom.

.

LAV

Danas se ne osećate baš udobno u sopstvenoj koži. Kao da postoje neke situacije koje vam smetaju, koje vam odvlače pažnju ili zbog kojih se osećate čudno, nedefinisano. Ukoliko imate nešto što vas muči – podelite to sa prijateljima ili onima koji su vam najbliskiji.

DEVICA

Danas se osećate odlično, baš u svom element. Jako dobri kontakti sa osobama koje su oko vas, pogotovo sa emotivnim partnerom. Kao da se razumete bez reči. Bićete velika podrška I pomoć jedno drugom.

VAGA

Usmerićete se na završetak nekih obaveza koje ste ostavili za danas, ali to vam neće teško pasti. Uživate u onome što radite I to vas ispunjava. Jako dobri kontakti I odnos sa suprotnim polom. Komunikacija lako teče I uživaćete u njoj.

ŠKORPIJA

Lepo naglašeno polje ljubavi, bliskosti, uživanja. Šta god da radite danas, čemu god da posvetite svoje vreme I pažnju – to radite na pravi način. Ukoliko imate obaveze, bilo oko kuće ili sa emotivnim partnerom – lako ćete ih završiti.

.

STRELAC

Uspevate da organizujete I sebe I druge na pravi način. Lepo naglašeno polje doma I porodice govori o tome da u ovom segmentu danas posebno imate mir I posvećenost jedni drugima. Odlična komunikacija sa partnerom.

JARAC

Možda će vam danas u nekom momentu biti teško da se organizujete ili nećete biti sigurni da li ćete sve obaviti na vreme I onako kako ste zamislili. No, ovo su prolazni trenuci koji neće umanjiti lepu energiju ovog dana.

VODOLIJA

Odličan dan za vas, pogotovo za pitanja ljubavi, zabave, druženja, dece. Imate inicijativu, umete da pokrenete I sebe I druge na pravi način. Komunikacija sa osobom koja vas privlači je danas posebno interesantna.

RIBE

Kontakt sa porodicom, bliskim ljudima I onima koje volite donosi vam danas zadovoljstvo, opuštenost I smirenje. Posvetite im svoje vreme I pažnju. Prija vam što je jedna osoba jako angažovana oko vas, iako je bar za sada – doživljavate samo kao prijatelja.

Autor horoskopa: Olga Savić
https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/