Astro

Rakovima je danas neophodno strpljenje; Device - ne možete biti na 10 strana odjednom; Strelčevi ogorčeni kratkim rokovima!

Kraj nedelje i potpuni kolaps sistema za mnoge astro pripadnike!

10.04.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/Melpomene

OVAN

Danas sa kolegama možete pokrenuti pitanja ili obaveze koje su ostale nezavršene u prethodnom periodu. Usmerite se na sve ono što se vezuje za dogovore, za papire, za arhiviranje dokumenata. Odnos sa voljenom osobom vam danas ne daje nikakav poseban podsticaj.

BIK

U kolegijalnim odnosima može biti trzavica. Da se ne lažemo – vi ćete jednim delom biti krivi za trenutnu situaciju, i to najviše zbog svoje tvrdoglavosti i ubeđenosti da ste potpuno u pravu. Preispitajte neke svoje stavove. U odnos sa voljenom osobom nemojte prenositi nervozu koju osećate.

BLIZANCI

Danas zaista imate posla preko glave, a situacije koje non stop „iskaču“ su prilično komplikovane i zahtevne. Trudite se da strpljivo dođete do pravih rešenja. Spremni ste da se po nekim pitanjima više otvorite emotivnom partneru. Trenutno vas najviše interesuje kompromis i stabilnost.

RAK

Danas je potrebno malo strpljenja da biste u nekim razgovorima sa poslovnim saradnicima došli do rešenja. Ne odustajte ako na početku sve krene bezveze ili ako bude izgledalo da nema dogovora. Danas je dobar momenta da se pokrenete prema osobi na koju intenzivno mislite.