Astro

Vage se danas najbolje razumeju s prijateljima, Strelčevi su posvećeni poslu, a Ovnovi osećaju naboj strasti...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

09.04.2020. - 06:30h
Strelčevi su danas posvećeni poslu
Strelčevi su danas posvećeni poslufoto: Depositphotos/pressmaster

OVAN

S jedne strane – super ste raspoloženi za rad. S druge pak – čini vam se da koliko god se trudite, neke se situacije ne pomeraju ni za milimetar. Pokušavajte onoliko koliko možete. U emotivnom segmentu – intenzitet i strast su pojačani.

BIK

Neke promene u poslovnom segmentu koje su u prethodnom periodu pokrenute, nikako da daju prave rezultate. Osećate se nesigurno i ne znate da li ste povukli prave poteze. Veliko razmišljanje o vašem finansijskom stanju. Emotivno – solidno popodne i veče.

BLIZANCI

Iako smatrate da dajete sve od sebe u pregovorima, u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, čini vam se da vas ili ne razumeju, ili da vaši predlozi samo prolaze mimo njih. U emotivnom segmentu – dan odličan da promenite odnos sa voljenom osobom na bolje.

RAK

U potpunosti ste se usmerili na poslovne obaveze i koliko god one teško išle u početku, do kraja dana ćete ih uspešno završiti. Možete da se opustite i da ostatak svog vremena posvetite opuštenijim i lepšim životnim zadovoljstvima – partneru i momentima provedenim sa njim.