Astro

Blizanci danas previše očekuju od drugih ljudi, Rakovi će teško realizovati svoje planove, pred Vodolijama super poslovna prilika!

Sredina nedelje i vreme da se "razračunamo" sa zvezdama... Evo kako će izgledati ova sreda, bar ako je suditi po horoskopu...

08.04.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/olly18

OVAN

Ne dajte da vas neke prepreke ili papirološki problemi danas zaustave, pa da odustanete od nečega što ste želeli da pokrenete. Posvetite se svojim ciljevima. U emotivnom segmentu – divan dan za neko novo poznanstvo ili za uživanje u kontaktu sa simpatijom. Sa partnerom – budite fleksibilni.

BIK

Vrlo intenzivan dan u poslovnom segmentu. Situacije se menjaju I moguće je da ćete u prvom trenutku biti uznemireni zbog svega. Emotivno – stoji blaga nesigurnost - osećate se stegnuto u okolnostima koje ne možete da promenite.

BLIZANCI

Iako vam se to možda ne sviđa, danas ćete morati da se prilagodite tempu saradnika I njihovom načinu rada. Možda previše očekujete od nekih osoba. U emotivnom segmentu – pokušavate da na brzinu popravite nešto što već izvesno vreme ne funkcioniše…

RAK

Teško je da će vaši planovi danas moći da budu realizovani, I možda biste pre trebali da se okrenete predlozima nadređenog I njegovim uputstvima. Volite da radite stvari na svoj način, ali danas nije dan za to. Neko preko segmenta prijatelja pokazuje otvorenu zainteresovanost za vas.