Astro

Evo kojim znakovima će večeras Ružičasti Supermesec doneti nešto prelepo, romantično i nadahnjujuće

Energija punog Meseca je poznata po unošenju konflikta, po emotivnom intezitetu i da često donosi teškoće, piše Lovesensa.

07.04.2020. - 19:00h
ružičasti
ružičastifoto: Depositphotos/ChrisVanLennepPhoto

Srećom pozitivni Mesec ima i svoje pozitivne strane, a i njegov uticaj zavisi i od njegovog položaja, veličine i u kojem znaku počinje svoju vladavinu.

Pun Mesec koji vlada od 7. aprila je jedan od najvećih Meseca u 2020. godini, pa ga zato nazivaju Ružičasti Supermesec.

Ružičasti Supermesec ulazi u znak Vage, što nekim horoskopskim znakovima može doneti izbalansiranost, zahvalnost i harmoniju.

Vaga pomaže da pronađemo zlatnu sredinu između dve ekstremne situacije. Ona je simbol pravde, dobre energije i racionalnih odluka.

Sa druge strane, Ružičasti Super mesec kreira trigon sa Marsom i romantičnom Venerom, i budi ljubav u srcu, empatiju i pojačanu strast. Susret Venere, Saturna i punog Meseca podstiče nas da ispunimo obećanja.

Evo kojim znakovima će Ružičasti Supermesec doneti nešto prelepo, romantično i nadahnjujuće:

Blizanci - ljubav vas budi iz melanholije i negativnih emotivnih stanja

Poezija, ljubavna pisma, maštanje, kreativnost i zadovoljstvo romantičnim statusom - sve ovo će probuditi vašu uspavanu dušu dragi Blizanci. Vreme je da u sumornim i izazovnim vremenima dozvolite da polje ljubavi procveta u vašem životu. Blokade nestaju, a vi napokon imate priliku da doživite pravu blagodat ljubavi. Dozvolite sebi da volite i budete voljeni. Uklonite prepreke prošlosti i prethodnog života. Neka ljubav donese novi smisao u vaš život.