Astro

Bikove i Strelčeve posao danas "pritiska", a Škorpijama se po mislima "provlači" neko iz prošlosti...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj ponedeljak?

06.04.2020. - 06:30h
Škorpijama se po mislima 'provlači' neko iz prošlosti...
Škorpijama se po mislima "provlači" neko iz prošlosti...foto: Depositphotos/racorn

OVAN

Niste sigurni da li je pravi trenutak da pokrenete planove koje ste danima razrađivali u svojoj glavi. Ako nemate baš sve informacije koje su vam potrebne, onda sačekajte. Malo napetosti u vašim emotivnim odnosima – trenutno se ne razumete baš najbolje. Ne potencirajte na tenziji.

BIK

Osećate podsvesno pritisak vezan za neke poslovne situacije koje su vam bitne. Ipak, naoko odajete utisak osobe koja zna šta hoće. Ne dozvolite da drugi otkriju šta se dešava u vama. Umete da učinite da se partner oseća loše, jer znate njegove slabe tačke i gde je “tanak”.

BLIZANCI

Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju sa poslovnim partnerima i saradnicima, ali vam se čini da vaše reči baš i ne dopiru do njih. Imate osećaj da vam se neke stvari rade “iza leđa” i da nemate prave informacije. U emotivnom segmentu – ljubomora i pritisak od strane partnera.

RAK

Sa malo truda možete zaobići probleme u poslovnom segmentu, jer ćete umeti da se prilagodite ljudima sa kojima radite. Mogući nesporazumi sa nekim kolegom, ali kratkog daha. U emotivnom segmentu – otvorite se prema osobi koja vas interesuje.