Astro

NEDELJNA ASTRO PROGNOZA: Jarčevima se komplikuju finansije, Bikove izluđuje voljena osoba, Device otrkivaju nove "boljke"...

Turbulentna nedelja punog meseca, donosi brojna iznenađenja...

05.04.2020. - 13:43h
foto: Depositphotos/DmitryPoch

OVAN

Hrana

Jasno vam je da klopate na nervnoj bazi i da preterujete, ali još uvek ne uspevate da pronađete način da se zaustavite u grickanju svega jestivog što vam dođe pod ruku. Početkom nedelje su mogući čak i stomačni problemi.

Ljubav

Partner je sklon da kaže i što misli i što ne misli, a vi ste skloni da vam se to uopšte ne dopadne i da vas iritira. Nervozna i negativna energija se može kumulisati i dovesti do ozbiljnijeg emotivnog potresa sredinom sedmice. No, i pored toga što situacija može delovati dramatično i neki od vas biti na korak od prekida i odvajanja, ipak bi strasti trebale ubrzo da se stišaju i pronađe kompromisno rešenje i dogovor. Slobodni Ovnovi – čak i da ste od jutra do sutra zatvoreni u četiri zida – ljubavne prilike ne mogu da vas mimoiđu. Šta više – itekako je moguć kontakt sa više osoba, sve podjednako zanimljive i privlačne.

Posao

I pored zabrinutosti koja evidentno još uvek postoji u vama, i pored toga što trenutno nemate pojma kako ćete rešiti neke situacije ili u kom će pravcu one ići – vi ste u savršenom radnom raspoloženju. Sve bolje uspevate da se organizujete, sve jednostavnije i brže funkcionišete a mora se priznati i da ostvarujete sve značajnije rezultate. Jedina prepreka u ovoj nedelji vam može biti naglašena nervoza, koja vas može odvesti put ishitrenih i impulsivnih poteza i rasprava. Nemojte to da radite, iskulirajte.

Novac

Nije vreme za impulsivne veće troškove i kojekakve kombinacije po pitanju novca.

Zdravlje

Nervoza, problemi sa spavanjem i sklonost povredama. Mentalno ste „labavi“, ali fizički – skroz ok.

BIK

Hrana

Vi ste se u neki red uveli, i jedino što vam može praviti problem jesu talasi nervoze koji dovode do toga da u trenutku potamanite sve što je jestivo u kući. U takvim situacijama, grickajte neko voće ili povrće ili se nalivajte vodom i sokovima.

Ljubav

Voljeno biće vas može u nekim momentima izluđivati – svojim rečima, postupcima, nepredvidivošću....ili – samim svojim postojanjem. Sve u zavisnosti od toga koliko vam je sada dovoljno da besnite. Talasi „siktanja“ jedno na drugo će postojati u ovoj sedmici ali se tu ništa spektakularno neće dogoditi, osim obostrane nervoze i napetosti. Čak i ako budete uspeli da dovedete do prekida veze, malo je verovatno da je ovo trajno odvajanje. Slobodni Bikovi – mnogo ste šarmantni i slađani i privlačite više udvarača. Neki smaraju i nerviraju, neki vam prijaju. One prve otkačite, sa ovima drugima nastavite.

Posao

Poslovni segment izgleda kao ratno poprište i verovatno da će vam u nekim momentima izgledati najlogičnije da dignete ruke i kažete sami sebi „od ovoga nema ništa, piši propalo“. No, koliko god burno delovalo sve oko vas, krajnji rezultat ipak ne ide u prilog nekim konačnim presecima. Takođe, ukoliko sada dolazi do neke reorganizacije i promena na vašem radnom mestu, verovatno se neće znati ko pije a ko plaća. Sudaraćete se sa problemima i truditi se da prikupite živce. Srediće se ovo ubrzo, ne brinite.

Novac

Finansije funkcionišu, mada ni vama nije povremeno jasno kako.

Zdravlje

Ne luftirajte se mnogo, respiratorni sistem vam je osetljiv.

BLIZANCI

Hrana

Nervozu koja postoji u vama izbacujete na taj način što non stop nešto spremate, kuvate, krčkate, mesite. Tražite nove i nove recepte i zatrpavate bližu i dalju familiju svojim eksperimentima (vrlo uspešnim, mora se priznati). Vaš apetit? Onako, srednje žalostan.

Ljubav

Velike oscilacije u raspoloženjima pa onima oko vas delujete kao da ste izgubljeni u prostoru i vremenu. Čas volite najviše na svetu, čas se pravite da ste ćutolog, čas dramite bez preke potrebe a čas biste da vas svi ostave na miru. Ima vaš partner strpljenja za vaša mentalna ludovanja, a i da ga nema – isto mu se hvata. Nek se dobro drži i nek izdrži još ovu sedmicu – posle toga ćete vi početi polako da se vraćate u normalu i da ponovo budete – vi. Vrcavi, vedri, raspoloženi. Slobodni Blizanci – imate višestruke kontakte sa suprotnim polom i trenutno vas samo može frustrirati to što nema prave realizacije.

Posao

Mnogo toga vama nije jasno vezano za trenutnu poslovnu situaciju. Ne znate gde ste, ne znate u kom pravcu će se situacije odvijati na dalje, ne znate šta da radite. No,i pored toga trudite se da održite dobar i kvalitetan nivo komunikacije sa saradnicima. Pustite vi te nejasnoće da se one same od sebe raščiste – ionako će to ubrzo doći. Vi u međuvremenu pokušajte da uhvatite jedan pravac, jedan posao, jednu obavezu – ne gomilajte stvari jer ćete se potpuno pogubiti u dešavanjima.

Novac

Ko je potrošio pare? Vi. A gde, kako – e to nemate pojma.

Zdravlje

Fizički vam ne fali ništa. Mentalno – saberite se malkice.

RAK

Hrana

I opet pun Mesec. I opet Rakovi pokušavaju da sve oko sebe zaokrugle a sami i nemaju neki poseban apetit. Grickajte što više voće i povrće – jabuke, pomorandže, kruške, rotkvice, cveklu, paradajz. I pijte puno, puno, puno tečnosti.

Ljubav

Postoji nesklad između emocija i racija kad god je na nebu pun Mesec, a u ovoj nedelji je to naglašeno dodatno jer ovaj aspekt zauzima osu - dom, sigurnost, početak/kraj i status. U prevodu – ovo su pomalo ustalasani dani u vašim emotivnim relacijama, gde ono nakupljeno i sakrivano i od samih sebe ali i od osobe preko puta vas – može težiti da izađe. Najpre je prisutna unutrašnja borba i konflikt. Ako je za utehu, tenzija će početi da popušta u danima vikenda. Slobodni Rakovi – opuštate se kroz komunikaciju sa nekim ali su osećanja u vama nedefinisana i još uvek ne znate šta je ono što želite od ove osobe.

Posao

Nikako da se prilagodite promenama u organizaciji posla – sve vam smeta, sve vas usporava ili se nervirate zato što neke stvari ne funkcionišu „iz prve“. Smeta vam trenutno i odnos onih koji određuju smer poslovanja i način delanja prema vama, jer ste ubeđeni da se stvari ne rade na pravi način i da biste vi to uspeli mnogo bolje. Vaše ideje sada nisu ni malo loše i bilo bi fino kada biste uspeli da ubedite saradnike i nadređene da vas saslušaju jer imate štošta pametno da predložite.

Novac

Novci vam se u ovoj sedmici izvlače iz džepa, hteli vi to ili ne.

Zdravlje

Nervozni ste i možda ne jedete kako treba, ali niste loše.