Astro

A šta nakon raskida? Blizanci "glasno" analiziraju, Jarčevi se fokusiraju na sebe, Ribe se prepuštaju mističnom...

Raskidi jesu teški. Većina nas bila je u vezi koja se završila raskidom i morate da priznate da je oporavak prilično težak, ponekad i dug proces. Cosmopolitan je napravio kratku listu kako se koji horoskopski znak nosi sa raskidom.

18.02.2021. - 10:52h
Dosta je bilo
Dosta je bilofoto: NDAB Creativity/Shutterstock

Ovan

Nastavljate dalje brže od većine. Vaša reč mora da bude poslednja, želite da stavite do znanja vašem, sada već bivšem pratneru, šta gubi. Kada im kažete sve što vam leži na duši, spremni ste da ih pustite.

Bik

Vi mrzite promene, pa će vam oporavak posle raskida najverovatnije teško pasti. Prestaćete da pričate o njima kada nađete novu simpatiju ili uđete u interesantni flert čet na Tinderu. Ova distrakcija će vam pomoći, jer ćete svu svoju pažnju umesto na bivši prebaciti na novi ljubavni interes.

Blizanci

Vašim prijateljima trebaće mala pauza od analiziranja raskida. Nedeljama ćete diskutovati svaki detalj vaše veze i raskida na grupnom četu, ali to je samo deo vašeg procesa zaceljenja.

Rak

Kako je Rak vodeni znak, u njegovoj prirodi je da se emocije konstantno kreću, poput okeanskih plima. Ovo znači da ćete, nakon nekoliko dana provedenih u sobi, početi da izlazite sa svojim društvom. Vaše srce mora da nastavi dalje.