Astro

Device ne mogu da izbace jednu osobu iz glave, Vodolije se danas teško usklađuju, a Ribama bi bilo bolje da ne zakasne s obavezama

Poslednji radni dan otvara mnogo mogućnosti, ali morate biti pažljivi...

03.04.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/olly18

OVAN

Danas ste se nešto usporili, za sve vam je potrebno više vremena nego inače. I pored ovoga, pred vama je dosta uspešan poslovni dan. Večernji sati su dobri za kontakt sa emotivnim partnerom, a ukoliko ste usamljeni – popodnevni I večernji sati su dobri za flertovanje I dopisivanje.

BIK

Danas ste sigurni u sebe, imate odličan nastup i komunikaciju sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Ne ustručavajte se da pokrenete pitanja koja su vam važna u poslovnom segmentu. Od strane voljene osobe danas osećate veću podršku i razumevanje nego inače.

BLIZANCI

Ceo dan ćete imati osećaj da ste na kraju snaga. Dosta vas umaraju kontakti sa drugima, pa ćete povremeno biti nervozni i teški za komunikaciju. Neke planove ćete verovatno morati da odložite. Voljena osoba vas pomalo umara svojim zahtevima. Potreban vam je odmor.

RAK

Blaga nervoza, naročito tokom popodnevnih sati. Moguće je da ćete neke situacije u poslovnom segmentu preuveličati. Ne rešavajte sve probleme odjednom, napravite neku organizaciju. O nekom vrlo intenzivno razmišljate.