Astro

Danas Ribe pokreću bitne teme, Blizanci prave prvi korak ka zanimljivoj osobi, Ovnovi popravljaju partneru raspoloženje...

Kakva je ova subota iz astro perspektive? Neki će pokazati veliku inicijativu, a neki će morati da se razdrmaju. Gde ste vi između ove dve krajnosti?

04.04.2020. - 07:30h
Zabava u karantinu
Zabava u karantinufoto: Depositphotos/stetsik

OVAN

Očekujte veliku inicijativu, dobru usklađenost u svemu vezanom za posao. Vaše raspoloženje je na nivou, usmereni ste na poslovni segment i na njegove bitne stavke. Prema voljenoj osobi danas možete biti posvećeni. Potrudite se da joj popravite raspoloženje.

BIK

Tokom ovog dana očekujte poboljšanje komunikacije sa onima koji su oko vas. Postoji nervoza zbog situacije oko posla, ali uspevate da se izborite sa njom. Između vas i partnera je više živosti i dobre energije. Neki od vas će biti raspoloženi za flert.

BLIZANCI

Tranzitna Venera danas ulazi u vaš znak, donoseći vam olakšanje I povoljne prilike. Dobar dan da razmislite o svojim planovima, odvojite bitno od nebitnog i krenete u realizaciju. Inspiriše vas jedna osoba i čini da se osećate dobro i podsticajno. Pokrenite se prema njoj.

RAK

Imate mogućnosti da uz nečiju pomoć ili uslugu, danas rešite jednu poslovnu situaciju ili problem. Dosta toga vam ide na ruku, samo pratite ono što se oko vas dešava. U emotivnom segmentu – potrebno vam je opuštanje i rasterećenje. Tenzija između partnera i vas se smirila.