Astro

Rakovi - danas je trenutak da nekoga podsetite na uslugu koju vam duguje; Ovnovi - savladajte impulsivnost, mogla bi da vas košta

Pokrenite se, ali pazite da ne prenaglite sa odukama. Danas valja biti oprezan!

02.04.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Danas se potrudite da ne budete impulsivni u odlukama. Znam takođe da vas neki ljudi smaraju i nerviraju, ali ako su vam poslovno važni – pokušajte da to ističete. Možete preokrenuti svoju emotivnu situaciju, ako pokažete stabilnost u odnosu sa voljenom osobom.

BIK

Tokom ovog dana imate odlične mogućnosti da neke prilike iskoristite, pa čak I one koje mislite da ste propustili. Ostvarićete ono što ste planirali. Ne budite prezahtevni prema voljenoj osobi, pokažite nežniju crtu svoje ličnosti.

BLIZANCI

Nemate mnogo vremena da razmišljate o nekoj poslovnoj ponudi – druga strana će od vas zahtevati da se brzo odlučite. Pokušajte da poslušate svoju intuiciju. Ne dopada vam se situacija vezana za voljenu osobu, ali za sada ne želite da potencirate na razjašnjenjima.

RAK

Dobar je momenat da podsetite nekoga na uslugu koju vam duguje. Sve što ste planirali, danas biste trebali i da pokrenete, jer je više nego izvesno da ćete imati dovoljno snage i volje. U emotivnom segmentu – strastan kontakt sa voljenom osobom.