Pred Lavovima danas ozbiljne ponude; Škorpije flertuju sa nekim sa kim je razlika u godinama očigledna...

Turbulentna sredina nedelje, vreme je za raspetljavanje...

foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
foto: Depositphotos/Vadymvdrobot
.

OVAN

Danas ste u mogućnosti da se fantastično organizujete I do maksimuma iskoristite svoje vreme. Bićete brzi, ažurni, sve će vam dosta lako ići od ruke. Pokušavate da sa voljenom osobom ostvarite neki pravi dogovor, ali čini vam se da druga strana nije otvorena za vaše predloge.

BIK

U velikoj meri ćete biti zadovoljni kako se odvijaju situacije u poslovnom segmentu, iako realno – nećete moći da pokupite zasluge za to. Uglavnom će sve funkcionisati dobro zaslugom drugih ljudi I pokretati se na njihovu inicijativu. Vi ste ponešto statični. Razmišljate o nekome ko nije pored vas.

BLIZANCI

Pozitivno uzbuđenje zbog nekih dogovora, papira ili informacija koje su se pokrenule tokom ovog dana. Lako uspevate da se uklopite I funkcionišete sa poslovnim saradnicima. Voljena osoba vam daje pravi podsticaj I dobro raspoloženje. I vi ćete uzvratiti istom merom.

RAK

Svim dogovorima, ali I poslovnim obavezama danas ćete pristupati sa velikim elanom I inicijativom. Kao da ste rešili da odjednom isečete sve “repove” koji vas koče. Dosta toga možete završiti bez po muke. Dobro raspoloženje u kontaktu sa voljenom osobom. Lako dogovori.

.

LAV

Velika poslovna angažovanost I inicijativa tokom ovog dana. Poslovni saradnik sa kojim ste ranije imali dosta korektan odnos, ponovo se aktivira prema vama. Danas vam slede ozbiljne ponude. U emotivnom segmentu – opterećujete se bez razloga nekim razmišljanjima.

DEVICA

Velika angažovanost, dobra energija – tokom ovog dana lako ostvarujete komunikaciju i otvarate mogućnosti za dobre dogovore i saradnje. Odlična organizacija. Iskoristite ovaj dan da pokrenete bitna pitanja sa voljenom osobom.

VAGA

Poslovni partneri vas mogu pomalo požurivati u nekim situacijama tokom ovog dana, ali to nećete shvatiti kao otežanje, već naprotiv – kao podsticaj da budete još bolji i brži. Odlične mogućnosti za jaču komunikaciju sa nekim ko vam je privlačan ili interesantan.

ŠKORPIJA

Iako je malo vremena pred vama, a poslovne obaveze su dosta velike, ne osećate opterećenje. Sve vam prilično lako ide od ruke, dobro ste organizovani i fokusirani na ono što morate uraditi. Moguće je manje flertovanje sa nekim sa kim imate razliku u godinama.

.

STRELAC

Dobar radni elan i želite da što pre situacije u poslovnom segmentu privedete kraju. Bićete posvećeni. Poslovni partneri imaju predlog za vas koji biste trebali da razmotrite. Konačno sa voljenom osobom uspevate da pronađete zajednički jezik I smirite strasti koje su u proteklim danima bile aktuelne.

JARAC

U pravom trenutku uspevate da pokrenete poslovnu situaciju ili pak pitanja koja su vas do sada mučila. Neko vam može ponuditi I svoju pomoć, prihvatite je oberučke, jer je iskrena. Pokušajte da danas više budete posvećeni voljenoj osobi.

VODOLIJA

Neki dogovori I rešenja se otvaraju pred vama bukvalno u poslednjem trenutku. Možete da se opustite, rešenje ovoga svakako ide u vašu korist. Drugi su suviše spori za vas – ne požurujte ih, oni imaju svoj tempo. U emotivnom segmentu – neko vas je pokrenuo i « oživeo ».

RIBE

Velika podrška od osoba sa kojima sarađujete. Pomalo ste I iznenađeni koliko uspevate da sa njima ostvarite pravi dogovor I komunikaciju. Neko će vam uputiti zanimljiv poslovni predlog. U emotivnom segmentu – trudite se da ostvarite bolju komunikaciju sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/