HOROSKOP ZA APRIL - DO DETALJA: Ribe muči nesanica, Jarca krvni pritisak, pred Devicama velike poslovne promene!

Spominjali smo u prethodnim tekstovima varljivo proleće 2020. godine – a sada ga imamo pred sobom, u punom sjaju. Tri stvari obeležavaju ulazak u april mesec, a samim tim – govore i kakvu će nam energiju on doneti.

foto: Depositphotos/billiondigital
foto: Depositphotos/billiondigital
.

Prva je konjukcija Saturna i Marsa na prvom stepenu znaka Vodolije – kontakti Marsa i Saturna, čak i oni koje nazivamo „dobrim aspektima“ nikada nisu prijatni i govore o snažnom mešanju dve energije. Hladna, restriktivna i ograničavajuća od strane Saturna i vrela, napadačka i agresivna od strane Marsa. Ta kombinacija vruće – hladno, i juri – koči dovodi do velikih napetosti u nama, kada pričamo o mentalnom stanju ali istovremeno i pokazuje da se situacija vrlo lako baš u aprilu može „prelomiti preko kolena“. Šta to tačno za aktuelnu situaciju znači? Pa, znači da će se verovatno baš tokom ovog meseca ili celokupna restriktivna situacija okončati ili da će se makar stvoriti značajni uslovi za njen završetak u prvoj polovini maja.

Druga je pozicija Venere u zoni fiksne zvezde Algol koja nosi prirodu takođe Marsa i Saturna – pošto Venera predstavlja ljubav, novac, životne radosti i zadovoljstva, uživanja – sa one negativne strane bićemo u periodu velikih borbi za sve to, a sa one pozitivne – ovo jeste mesec u kojem će se roditi neke zaista ozbiljne veze koje će imati karmičku prirodu i koje će odlikovati trajnost, ali i ogroman energetski i emotivni intenzitet.

Treća je Mesečeva prva četvrt u znaku Raka, znaku koji predstavlja dom, porodicu, zemlju, korene, stabilnost, naše mesto sigurnosti i spokoja. Koliko god nam trenutne okolnosti bile restriktivne, one su ipak prilika da više obratimo pažnju na prave vrednosti, koje smo do sada zanemarivali i stavljali u drugi plan.

Prva planeta koja menja znak je Venera, koja trećeg aprila prelazi u znak Blizanaca. U ovom znaku će ostati sve do početka avgusta, obzirom da je u maju čeka redovan retrogradni hod. Venera u Blizancima pojačaće komunikaciju, počećemo da se osećamo življe, opuštenije, lakše ćemo i lepše flertovati i mnogo, mnogo pričati o ljubavi. Dobar odnos Venere sa Saturnom i Marsom doneće pokretanje lepih emotivnih odnosa – pa čak ako oni u prvoj fazi budu samo „preko žice“.

8-og aprila imamo pun Mesec u znaku Vage. Pošto tog dana imamo i tačan kvadrat Marsa iz znaka Vodolije sa Uranom iz Bika – sigurno je da će ovaj period biti vrlo naelektrisan i pun intenziteta. Emotivne, partnerske i poslovne veze su u ovim danima pod velikom presijom, ali i porodične relacije mogu trpeti. Savet je ne donositi bilo kakve, iole značajnije odluke.

11-og aprila Merkur iz znaka Riba prelazi u Ovna. Mnogo toga, do sada sakrivanog od nas – izaći će na svetlost dana. Mnoge će informacije konačno dobiti pravi oblik i jasnoću. Merkur u znaku Ovna donosi inicijativu, pokretanje, jačanje optimizma i volju za akcijom.

19-og aprila Sunce prelazi u znak Bika i počinje vladavina ovog znaka. Odmah 23-eg imamo i mlad Mesec ovde, kao i prelazak Merkura 28-og aprila. Naglašena mirna, Bikovska energija doneće rasterećenje od pritisaka a istovremeno otvoriti i vrata mnogo pokretnijem i življem narednom mesecu.

Budite dobro i zdravo. Srećno!!!!

OVAN

Ljubav

Mesec za popravljanje komunikacije sa emotivnim partnerom, što će najnaglašenije biti od ulaska u drugu dekadu aprila pa na dalje. Prvih desetak dana je obojeno prilično nervoznom energijom i u tom periodu biste trebali da vodite računa da svojom impulsivnošću ne dovedete do većih rasprava sa osobom koju volite. Pojačanu energiju koja postoji u vama trenutno iskoristite na drugačiji način – da unesete više živosti i lepih momenata u zajedničke trenutke sa partnerom. Slobodni Ovnovi – Venera u vašem polju okoline, komunikacije, lakih priča i vaš vladar u polju društvenosti i prijateljstva najpre će otvoriti šansu za jače kontakte sa suprotnim polom preko društvenih mreža, ali i iz vaše neposredne blizine. Postoji šansa za flert sa više osoba, ali o nekoj konkretnijoj odluci sa vaše strane i okretanju samo ka jednoj možemo da pričamo tek od poslednjih desetak dana aprila.

Posao

I pored okolnosti koje su takve kakve jesu, pred Ovnovima je dosta dobar poslovni mesec. Naročito će dobro proći svi oni koji rade u IT kompanijama ili se bave programiranjem u privatnoj verziji. No, i pred ostalima je jedan živ period u kojem vi posle početne statične faze, odjednom dobijate novu snagu i krećete da praktikujete nove ideje i načine poslovanja. Ne preporučuje vam se igranje novcem i rizične finansijske akcije tokom prve dekade meseca.

Zdravlje

Vrlo dobro. Samo početkom meseca možete imati naglašenije hronične tegobe ili biti skloni povređivanju.

BIK

Ljubav

Prva dekada meseca nije povoljna u vašim emotivnim relacijama. Prisutno je dosta nervoze i povišene energije – partnerovo ponašanje vas može neprijatno iznenađivati a oboje ćete biti skloni naglim i impulsivnim potezima i odlukama. U ovom periodu pokušajte da energiju preokrenete na pozitivnu stranu na taj način što ćete pronaći zajedničke aktivnosti koje vam oboma donose dobro raspoloženje i koje dovode do lepih promena. Ostatak aprila je vrlo korektan – jednom kada se unutrašnje tenzije spuste, shvatićete da se itekako možete složiti i uživati u zajednički provedenom vremenu. Slobodni Bikovi mogu tokom prve dekade imati neprijatnosti od strane osoba koje su previše nasrtljive ili koje vas smaraju konstantnim pokušajima da vas uvuku u komunikaciju. Poslednja dekada meseca budi velike strasti i uvodi vas u vreme kada ćete biti sigurni da ste pronašli ono što ste želeli.

Posao

Do desetog aprila je prisutna velika neizvesnost, pa čak i konflikti vezani za poslovni segment. Pritisak od strane nadređenih može biti naročito naglašen a neke njihove odluke vas mogu iznenaditi. Trudite se da vi ne potencirate na raspravama – ovo su prolazni momenti koji će ubrzo splasnuti. U suštini, stvari će polako početi da postaju i jasnije i mirnije od ulaska u treću dekadu meseca. Ukoliko se vaša firma bavi prodajom preko interneta ili nekim vidom trgovine – proći ćete neuporedivo lakše kroz april mesec.

Zdravlje

Nemojte gomilati nervozu. Pronađite način da je izbacite, najpre kroz fizičku aktivnost. Respiratorni sistem će vam biti osetljiv u periodima naglašenijih vremenskih promena.

BLIZANCI

Ljubav

Za one u vezama i braku ovo je generalno gledno, pozitivan period. Venera u vašem znaku davaće vam sposobnost da na lakši način izađete na kraj sa potencijalno neprijatnim situacijama koje mogu biti aktivne u prvih desetak dana aprila kada može biti naglašenija i ljubomora, ali postojati i jak unutrašnji pritisak i kod vas i kod voljene osobe. Jednom kada ovo prevaziđete i raščistite situaciju – očekuje vas do kraja meseca uglavnom dobro raspoloženje i međusobni sklad koji bi eventualno mogle pokvariti samo rasprave oko finansija. Postoji dobar preduslov da ćete uspeti oko svega da se dogovorite, pa iskoristite prednosti koje vam ovaj period daje. Slobodni Blizanci sa Venerom u polju ličnosti svakako će privući više udvarača, ali i sami biti skloni flertovanju i sedenju na par stolica odjednom. U ovom periodu se mogu pokrenuti nove emotivne priče, ali njihova trajnost i tok su pod velikim znakom pitanja.

Posao

Olakšanje u poslovnom segmentu će biti prisutno naglašeno od ulaska u drugu dekadu aprila. Dobićete priliv nove energije, magla oko vas će početi da nestaje i biće vam jasno na koji način i kuda se trebate usmeriti. Koliko god to u trenutnim okolnostima izgledalo kao čudno – vi ćete privlačiti poslovne prilike i u ovom mesecu imati mnogo dogovora i kvalitetne komunikacije i sa starim ali i sa novim saradnicima. Promene koje se dešavaju vezano za posao vrlo brzo će pokazati svoju pozitivnu stranu.

Zdravlje

U prvoj dekadi meseca ste jako osetljivi, i fizički i mentalno. Poradite na svom imunitetu, ali isto tako – u ovim danima pronađite način da izbacite nagomilanu negativnu i presirajuću energiju.

RAK

Ljubav

Sve se u ovom mesecu zasniva na sigurnosti. Koliko se osećate emotivno sigurno i stabilno u postojećim emotivnim relacijama – toliko ćete biti sposobni da voljenoj osobi pružite. Sada vam je jako potrebna toplina, razumevanje i osećaj zaštićenosti i ukoliko vam partner to bude pružao – lakše ćete izlaziti na kraj sa bilo kojom situacijom tokom aprila. No, ukoliko se partner postavi hladno, presirajuće, dominantno ili čak ljubomorno – postoji opasnost da kroz ovaj period prođete prvenstveno u unutrašnjem neskladu i da preispitujete odnos u kojem ste, ali i sebe. Slobodni Rakovi – sigurno je da ćete tokom aprila imati interesantne komunikacije, čak flertove sa jednom ili više osoba. Sada se sve odvija na nekoj lakoj, lepršavoj, neobaveznoj bazi – to će vam negde i prijati jer vas opušta i donosi vam pozitivno raspoloženje. Lepa komunikacija sa suprotnim polom učiniće da se osećate dobro.

Posao

Prva polovina meseca je promenljiva i u tom periodu ćete češće nego inače biti u nekoj vrsti konflikta, ili sami sa sobom ili sa onima sa kojima sarađujete. Nekako vam je teško da se prilagodite, ili na okolnosti ili na energiju onih koji su oko vas i bićete rastrojeni ili prilično nervozni. Promene u načinu funkcionisanja nisu ono što vam trenutno prija i trebaće vam vremena da ih prihvatite. Drugi deo aprila je lakši, donosi da se vaša pozitivna energija budi i da sa radošću krećete u nove planove.

Zdravlje

Smirujte unutrašnju nervozu fizičkom aktivnošću, ali i nekim relaksirajućim momentima. Više se posvetite sebi.

.

LAV

Ljubav

Kako ćete proći kroz april mesec kada su emotivne relacije u pitanju najpre zavisi od stabilnosti odnosa. U suštini, sve ono što ste gradili sa voljenom osobom sada dolazi na preispitivanje. Suštinski dobri odnosi mogu biti na kratko poljuljani tokom ovog meseca, ali ne i prekinuti. No, odnosi koji su već odslužili svoje i za koje se držite samo možda zbog navike i nekog osećaja sigurnosti – biće zaista na velikom testu. Postojaće napetost, velike mogućnosti za rasprave i suštinsko zahlađenje koje može dovesti do prekida. Ono što možete da uradite jeste da se potrudite da odnos sa partnerom ostane stabilan. Slobodni Lavovi – čak i u ovakvim, zahtevnim vremenima – malo je verovatno da vas ljubav neće dotaći. Vi imate više nego dobre predispozicije da se jako zaljubite u osobu koja će uneti dašak svežine ali i velikih strasti u vaš život. Uživajte u onome što se dešava i dozvolite ljubavi da vodi priču.

Posao

I pored svega, ovo uopšte nije loš poslovni mesec za vas. Ok, možda trenutno radite u drugačijim okolnostima, možda vam treba vremena da se svemu prilagodite – ali jednom kada to uradite, sve će krenuti da se odvija mnogo lakše i brže nego do sada. Za vas je naročito povoljna druga polovina meseca, kada će se prilike jedna po jedna otvarati, a vi osetiti da vam se ponovo vraća vaša stara, odlična energija. Sa više entuzijazma ćete pristupati poslu i rezultati ovog puta – neće izostati.

Zdravlje

Energetski promenljiv mesec. Čas ćete se osećati odlično, čas imati naglašenu nervozu i unutrašnji pritisak.

DEVICA

Ljubav

Ko ne bude tražio svađu sa emotivnim partnerom – neće je ni pronaći. Ko bude želeo da u svakom trenutku razgovara sa voljenom osobom o bilo kojoj prijatnoj, neprijatnoj ili čudnoj situaciji – imaće odličnu komunikaciju tokom celog aprila. Ko se bude trudio da razjasni nedoumice, da pokaže emociju i bliskost – isto će dobiti zauzvrat. Naravno, postoje i one druge situacije i druge osobe – koje će povremeno upadati u nervozu i težiti da na neki impulsivniji način deluju prema voljenoj osobi – za vas možemo reći da bi bilo mnogo bolje da ovakav način funkcionisanja preskočite, i zbog partnerovih i zbog svojih živaca. Slobodne Device – postoji šansa da vam se više osoba tokom ovog perioda dopadne. Ne savetuje vam se impulsivni ulazak u neku priču, pogotovo ako je on baziran samo na strasti i hemiji. Dajte sebi malo vremena da proverite da li je ovo neko ko zaista zavređuje vašu pažnju.

Posao

Prvih desetak dana aprila će doneti osećaj frustriranosti, napetost i možda velike promene u poslovnom segmentu koje vam i mogu ali i ne moraju prijati. Kako god bilo – tek ulaskom u drugu dekadu meseca i na dalje – shvatićete da je sve ovo bilo više nego pozitivno po vas i od tog momenta ste u punom radnom fazonu. Kakve god da su okolnosti – vi ćete imati posla. Od vas će se očekivati veliko, najpre mentalno angažovanje i posvećenost projektima i poslovima koji se u ovom periodu rađaju.

Zdravlje

Nepovoljni zdravstveni aspekti vezuju se samo za prvu dekadu meseca. U tom periodu se više pričuvajte, i od prehlada ali i od mogućnosti za povrede.

VAGA

Ljubav

Prva dekada aprila je obojena prilično jakom energijom i nezahvalno je prognozirati kako će se to odraziti na vaše emotivne relacije. Kod nekih – sve će biti više nego savršeno, sa mnogo više strasti i divnih momenata, ali kod drugih – ovo može dovesti do ozbiljnijih rasprava, čak i iznenadnih odluka o prekidu veze. Ukoliko je moguće, naročito vi drugi – iskulirajte malo ovaj period – jer već ulaskom u drugu dekadu aprila ulazite u neuporedivo bolji period koji će trajati dosta dugo. Sada imate odlične mogućnosti ne samo za popravljanje odnosa, već i za postepeno pokretanje i realizaciju zajedničkih planova. Dobra komunikacija, mnogo strasti i neki predivni, smehom ispunjeni zajednički trenuci. Slobodne Vage – vaših pet minuta je zaista došlo. U potpunosti sudbinski mesec za ljubavna pitanja, koji vam može doneti predivnu emotivnu priču u kojoj ćete uživati.

Posao

Promene koje ćete uneti u svoje poslovanje u prvoj dekadi aprila, vrlo brzo će se pokazati kao jako dobre. Ne mogu da kažem da je pred vama miran poslovni mesec, ali je svakako perod koji će rešiti mogo toga i koji će vam doneti preduslove za dobro poslovanje. Dolazićete u trenutke kada će vam se činiti da ne možete da se izborite sa ograničavajućim okolnostima i teškim ljudima, ali ćete svojim pozitivnim stavom i izuzetno naglašenim intelektualnim sposobnostima – iz ovoga isplivati.

Zdravlje

Prva dekada aprila je zdravstveno nepovoljna i u njoj se često možete osećati kao da ste bez fizičke snage i mentalno prilično iscrpljeni. Ostatak meseca je povoljan po vas.

ŠKORPIJA

Ljubav

Škorpije bi trebale da kuliraju i da ne talasaju previše tokom prve dekade aprila. Nervozni ste za sve pare, prilično impulsivni, nagli i možete svojim ponašanjem prilično uzdrmati temelje emotivne relacije u kojoj ste. To bi zaista bilo šteta, jer vam vrlo brzo – već ulaskom u drugu dekadu meseca sledi neuporedivo bolji period, sa svrsishodnijom i lepšom komunikacijom sa osobom koju volite. Svoju trenutnu neurotičnost smirujte na drugačiji način,a ne svađama i isterivanjem sopstvene volje, a na štetu odnosa u kojem ste. Uskoro ćete biti bolje što će se odmah primetiti poboljšanjem i strasti i lepih dešavanja sa osobom koju volite. Slobodne Škorpije – za vas u ovom mesecu slede ljubavna iznenađenja koja će najpre biti aktuelna od druge dekade aprila pa na dalje. Imaćete jako lepu komunikaciju sa nekom osobom, što će sve voditi ka ozbiljnoj mogućnosti da se pretvori u jaku emotivnu priču.

Posao

Morate da se prilagodite okolnostima u kojima ste, koliko god to doživljavali kao zatvor iz kojeg jedino želite da pobegnete. Kao i u ljubavi – impulsivna ponašanja i ona učinjena iz inata – samo vam donose štetu, korist nikako. Ne donosite brzinske odluke, nije vreme za to. Vrlo brzo ćete naučiti da to što radite stvari na drugačiji način ne znači da je to loše po vas i po vaše poslovanje. Kreativni ste, sa puno novih ideja i rešenja – ubacite sve to u svoju poslovnu svakodnevicu i nećete proći ni malo loše tokom aprila.

Zdravlje

Grlo vam je osetljivo u prvoj polovini meseca. Generalno gledano – imate dobru energiju, više budite fizički aktivni jer će vam to prijati i smirivati vas.

.

STRELAC

Ljubav

Nervoza je prisutna kod vas tokom prve dekade aprila i u suštini – ovo je jedini period u kojem bi u vašim emotivnim relacijama moglo dolaziti do rasprava, nesporazuma ili problema u komunikaciji. Ostatak perioda donosi usklađivanje, donosi otvorene razgovore koji podižu pozitivnu energiju, a takođe donosti i više strasti i podsticajnih momenata između vas dvoje. Dakle – sa nešto više tolerancije početkom meseca, sa nešto više razumevanja i sa obostranom željom da se prevaziđu razlike – ovo bi mogao biti prilično povoljan ljubavni mesec za vas. Slobodni Strelčevi – emotivne prilike vas neće zaobići tokom ovog perioda. Čak i da niste u periodu kada tražite ljubav, ne brinite – ona će potražiti vas i to najpre preko segmenta okoline i društvenih mreža. Ono što je interesantno jeste da u nekom trenutku možete shvatiti da vas privlači više osoba – potrebno je da napravite dobar izbor, odluke su na vama.

Posao

I kod vas je prva dekada aprila period u kojem se neke stvari menjaju, možda prelamaju i preko kolena, period u kojem usvajate drugačije obrasce ponašanja i počinjete da u poslu funkcionišete na drugačiji način. Promene su sada naglašene, a te promene – pa makar bile i neprijatne u početku – sada vas vode ka dobroj poslovnoj realizaciji i uspehu. I pored okolnosti koje su takve kakve su, za Strelčeve je ovo izuzetno povoljan period u kojem će pronaći dobre prilike i umeti da ih realizuju.

Zdravlje

Budite što više fizički aktivni da biste se osećali dobro. Nešto više obratite pažnju u saobraćaju u prvoj dekadi meseca, a to je istovremeno i period kada se možete povrediti ili prehladiti.

JARAC

Ljubav

Ono što je jako bitno jeste da Jarčevi tokom aprila moraju da se trude da istinski i suštinski komuniciraju sa voljenom osobom. Naime, ovde postoji mogućnost da se na neki način zatvorite, povučete – bilo iz razloga što niste trenutno u nekom podsticajnom elementu, bilo zato što vam se neka ponašanja voljene osobe ne dopadaju i počinjete da sumnjate u nju. Bilo prvo ili drugo – bolje je progovoriti, otvoriti se – jer to može da donese razjašnjenje. Ćutanje i povlačenje može samo da napravi distancu i unese neku formu zahlađenja. Nemojte dozvoliti da na površini sve izgleda kao da je mirno, ali da se vi iznutra ne osećate dobro. Bolje je reći, nego prećutati. Slobodni Jarčevi – postoje u ovom periodu mogućnosti za flertovanje, za zainteresovanost za nekog, za finu komunikaciju – ali je pitanje koliko vi sada možete ostvariti nešto zaista ozbiljno. Ako vam neka osoba prija – pričajte sa njom, ali ne žurite u vezu.

Posao

Jednim delom će se teret koji ste osećali u dužem vremenskom periodu skinuti sa vas i to najpre u prvoj polovini meseca. Počećete da se osećate bolje, pogotovo kada se aktivnosti budu ubrzale i kada češće budete u kontaktu sa osobama koje vas dodatno podstiču i koje razumeju vašu kreativnost i ideje. Ovo nije loš period, pa čak i ako vam se bude činilo da se sve uglavnom odvija na polju planova, a da realizacija ostaje za kasnije. Neke pozitivne promene se dešavaju i to ćete ubrzo osetiti.

Zdravlje

Povoljan zdravstveni period, osim za starije Jarčeve koji češće mogu imati probleme sa krvnim pritiskom, cirkulacijom, alergijama i prehladama.

VODOLIJA

Ljubav

Kao i kod nekih drugih znakova, i kod vas se sve u ovom periodu svodi na ono – koliko je suštinski odnos sa partnerom stabilan. Ukoliko to nije slučaj – jedino što ćete vi osećati od strane voljene osobe jeste pritisak i želećete da se tog pritiska oslobodite, pa su naročito u prvoj polovini aprila moguće jače rasprave koje kod nekih od vas mogu dovesti do makar kratkotrajnog prekida odnosa. Ukoliko je vaša veza na stabilnim osnovama, osetićete potrebu za više uživanja, više pozitivne energije i više zajedničkih, aktivnih momenata sa partnerom. Ovi drugi pred sobom imaju izuzetno lep period, a oni prvi – razmislite dobro šta želite. Slobodne Vodolije – kod vas je situacija prilično jasna. Jedna sigurno, a moguće i više osoba – pronalaze put do vas i to neće sprečiti ni trenutne represivne okolnosti. Ovo je izuzetan period da se rode neke nove ljubavne priče i to one koje itekako mogu biti ozbiljne i trajati.

Posao

I Saturn i Mars u vašem znaku, sa one pozitivne strane gledano – donose istovremeno odlučnost, strpljenje, volju ali i ogromnu inicijativu u poslovnom segmentu. A gde je sve ovo prisutno – rezultati neće izostati. Sa one negativne – ne budite impulsivni, prezahtevni i ne iritirajte sve oko sebe, i to tokom prve dekade aprila – samo ćete natovariti nervozu i sebi i drugima. Za vas je ovo povoljan mesec, sa mnogo novih prilika ali i novih načina funkcionisanja. Bićete kreativni i u svom fazonu u potpunosti.

Zdravlje

Imate više nego dovoljno energije koju treba jednim delom izbacivati kroz fizičku aktivnost, jer će vam to jako prijati. Starije Vodolije mogu imati tegobe sa pritiskom i cirkulacijom.

RIBE

Ljubav

Situacije koje vam prave problem, najpre u glavi i zbog kojih se povremeno loše osećate – razrešiće se do kraja prve dekade meseca. U tom periodu biste trebali da se trudite da ne budete naprasiti u komunikaciji sa voljenom osobom i da se ne nervirate, jer za to nema potrebe. Uskoro će se stvari promeniti i vi ćete ponovo biti u jednom lepom elementu i dobrom raspoloženju. Naročito će duže emotivne priče i bračne veze biti dobro postavljene tokom druge i treće dekade meseca, jer ćete vi i partner imati odličnu komunikaciju i razumevanje. U vezama koje traju kratko ili gde postoji određena nesigurnost – biće manjih oscilacija, ali bez velikih preokreta. Slobodne Ribe – dobar mesec za komunikaciju sa suprotnim polom i za to da se energetski dignete, živnete i osetite sigurnije. Da li će biti konkretnog ulaska u emotivnu priču, to je već pitanje ali ćete svakako uživati u danima koji su ispred vas.

Posao

Manja nervoza u prvoj polovini meseca, najpre iz razloga što se ne osećate potpuno sigurno u trenutnim okolnostima a sa druge strane – obaveza je previše i povremeno oscilirate. No, sve ovo ide ka rešavanju i ka stabilizaciji, pa slobodno možemo reći da je pred vama povoljan period koji će vam doneti mnogo aktivnosti, mnogo dogovora i koji će i kod vas probuditi jednu pozitivnu energiju i želju da što bolje iskoristite prednosti koje vam se nude. Čekaju vas iznenađujuće poslovne ponude.

Zdravlje

Nešto više nervoze i problema sa spavanjem u prvom delu meseca. Ostatak perioda je povoljan po vas.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/