Astro

Bikovi, ne budite danas na kraj srca; Rakovi, trudite se da budete pažljiviji prema voljenoj osobi!

Danas za svaki horoskopski znak imamo po neki savet, pa krenimo redom!

30.03.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/HayDmitriy

OVAN

Može biti sitnijih nesporazuma u poslovnoj komunikaciji, najviše zbog vaše ubeđenosti da ste u pravu I brzine. U ovom danu budite nešto oprezniji po pitanju dogovora – velika je šansa da neće biti ispoštovani. Popodnevni sati su bolji za komunikaciju sa partnerom.

BIK

Moguće je da neke stvari izgledaju komplikovanije nego što to zaista jesu, ili ste vi probleme preuveličali. Bolje je da ne povlačite ishitrene poteze, sačekajte da se situacija raščisti. Partner je danas nešto « na kraj srca » - pustite ga da malo rashladi glavu.

BLIZANCI

Iako ste malo pod tenzijom, ovaj dan je odličan da pokrenete neka pitanja ili dogovore koji su vam u poslovnom segmentu važni. Loša komunikacija sa nadređenima. Imate “otvorena vrata” za neko jače pokretanje prema osobi koja vas privlači.

RAK

Veći broj nerešenih pitanja ili situacija koje morate obaviti što pre, a koje ne mogu da čekaju. U prvom delu dana ste statični, dok je drugi deo već bolji da se pokrenete I završite ono što imate. Prema voljenoj osobi se trudite da budete pažljivi, ali reakcija druge strane koju očekujete, izostaje.