Astro

NEDELJNI HOROSKOP: Pred Vagama su nove ljubavne priče, Blizanci su sluđeni poslovnim obavezama, a Vodolije nek pripaze na ishranu

Šta su vama zvezde priredile za nedelju pred nama?

29.03.2020. - 15:00h
Vreme je za ljubav
Vreme je za ljubavfoto: Depositphotos/MilanMarkovic

OVAN

Hrana

Imate trenutno višak energije i morate nešto da radite, pa ćete ukoliko ste u izolaciji – naći zanimaciju kroz česte šetnje od fotelje do frižidera i nazad. Prijatno vam bilo, ali postoje I drugi načini trošenja vremena. Budite kreativni.

Ljubav

Kod nekih od vas postoji zanimljiva situacija – pored vas je jedna osoba, a u glavi vam je druga. Sa tom što vam je u glavi imate vrlo oskudan ili nikakav kontakt, a sa osobom koja je pored vas imate više kontakta nego što vam je to trenutno potrebno. Ukoliko niste u ovakvoj situaciji – vi onda uglavnom ne znate šta ćete sami sa sobom. Nervira vas I pritiska partner, ali I vi nervirate njega. Ne pravite dramu bez potrebe. Slobodni – prelaskom Venere u znak Blizanaca I vaše polje komunikacije I okoline možete ostvariti kontakt sa nekim zanimljivim. Ili se gledati značajno preko maski u redu ispred prodavnice.

Posao

Radite u definitivno drugačijim okolnostima od onih na koje ste navikli i još uvek niste uspeli u potpunosti da im se prilagodite. I dalje tražite neki način da zaobiđete pravila I radite kako vi hoćete. Naglašeni osećaj sputanosti u prvom delu nedelje može dovesti do toga da napravite neki drastičan potez zbog kojeg biste se kasnije mogli pokajati. Tajni dogovori, čudne priče, “poverljive I proverene” informacije samo vam mogu škoditi pa gledajte da ih zaobilazite u širokom luku.

Novac

Da je stislo, jeste. Da ćete naći rešenje – hoćete.

Zdravlje

Imate previše energije I možete biti frustrirani ograničenjima pa samim tim nervozni I anksiozni.

BIK

Hrana

Pojačajte proteine a malo prikočite kad su ugljeni hidrati u pitanju, mada se mora priznati da će vam ovaj zadatak u nedelji koja je pred nama biti prekomplikovan. Venera koja je u vašem znaku do subote govori o tome da se osećate sigurno tek onda kada ste se lepo naručkali….

Ljubav

Umete povremeno da budete teški sami sebi, a kamoli partneru. Ni jednom ni drugom nije lako da se izbori sa trenutnom situacijom, ali iako napetost može postojati sredinom nedelje, ipak dani vikenda donose opušteniju i lakšu, komunikativniju energiju između vas dvoje. Umećete da prevaziđete naporne momente I više uživate u društvu jedno drugog. Slobodni Bikovi – više osoba je tu sada aktuelno. Nisam sigurna da vi baš u potpunosti I jasno znate na koju biste stranu. Jednostavno, prija vam da flertujete a situacija će se pobrinuti da toga bude u dovoljnoj meri za vas.

Posao

Tranzit Marsa I Saturna kroz polje karijere I pozicije govori da su Bikovi u periodu velikih, suštinskih poslovnih promena. Neki od vas će sami “prelomiti”, kod drugih će se situacija postarati za to, ali postoje I oni Bikovi koji će u ovoj I u narednoj nedelji ozbiljno početi da razmišljaju da u poslovnom segmentu naprave veliki zaokret I promenu. Oni koji aktivno rade – vrlo napeta situacija sa mnogo stresa I tenzije – a ipak se od vas očekuje da stignete na sve strane odjednom I obavite posao kako treba.

Novac

Osećate blagu nelagodu kada shvatite kojom brzinom vam se novac izvlači iz džepa.

Zdravlje

Koliko god delovali jako – osetljivi ste. Ne landrajte naokolo, budite odgovorni prema sebi.

BLIZANCI

Hrana

Idete iz krajnosti u krajnost. Ili samo nutkate druge hranom a vi ste u potpunosti bez apetita….ili upadnete u drugačiji način funkcionisanja pa non stop grickate I ne možete da se zasitite. Apetit vam je promenljiv, baš kao I vaše raspoloženje.

Ljubav

U postojećim emotivnim relacijama ova nedelja vam donosi promenljiva raspoloženja. Ona se neće odraziti na odnos sa voljenom osobom, ali će prvenstveno vama stvarati zbrku u glavi. Čas ste pod naponom nadanuća, bliskosti I povezanosti a čas distancirani, zamišljeni, povučeni. To su potpuno normalna dešavanja, pogotovo u trenutnim okolnostima – biće vam potrebno neko vreme da prihvatite novonastalu situaciju, ali I to će se dogoditi u danima vikenda. Slobodni Blizanci – višestruki kontakti sa suprotnim polom postoje, a do kraja nedelje će se neko izdvojiti I početi da vam se brže uvlači u srce.

Posao

Najblaže rečeno – u stanju ste neorganizovanosti. Ukoliko radite, bilo od kuće ili ste na svom radnom mestu – ili dobijate informacije za koje niste sigurni da li su tačne I da li na njih možete da se oslonite ili imate čas prazan hod, čas iznenadno gomilanje obaveza. Postoji million sitnih detalja koje je potrebno srediti, a to sada teško funkcioniše. Ako ste na nekoj iole značajnijoj ili odgovornijoj poziciji – vodite računa o greškama jer su one u ovom periodu prenaglašene.

Novac

Bilo da ste jače ili slabije finansijski potkovani – ne osećate se sigurno trenutno.

Zdravlje

Nervoza, problemi sa spavanjem I blaga osetljivost respiratornih puteva.

RAK

Hrana

Vaši su apetiti vrlo promenljivi ovih dana ali je sigurno da će svi oni koji su oko vas biti svaki čas nutkani I da ćete veći broj sati trošiti u kuhinji, pripremajući sve što im padne na pamet. Vama lično je potrebna raznovrsnija ishrana I više hidriranja.

Ljubav

Postoji prepreka koju u ovoj nedelji morate da savladate I prevaziđete kada je vaše partnerstvo u pitanju. Možda je to konkretna situacija u kojoj se ne snalazite a možda I problem koji imate sami sa sobom. U vašoj glavi u ovim danima poprilično huči I nestabilno je – zapitajte se da li zaista postoji problem ili ste vi trenutno prenaduvali strahove I preopteretili se I onim što treba I onim što ne treba. Slobodni Rakovi – pokušavate da ubedite sebe da na nekoga gledate samo prijateljskim očima, ali ustalasana osećanja u vama govore suprotno. Pokušavate da sakrijete emocije sami od sebe.

Posao

Ukoliko radite, bilo od kuće ili sa svog radnog mesta – u ovoj nedelji se morate čuvati ishitrenosti, brzopletosti I pogrešnih zaključaka kada su poslovne situacije u pitanju. Ne preporučuju vam se bilo kakvi iole dramatičniji zaokreti I preseci jer je veliko pitanje da li je situacija sada jasna I konkretna. Takođe, trudite se da budete konkretni u dogovorima da ne bi dolazilo do nesporazuma. Ako ne radite, ne znate šta ćete sami sa sobom što vam verovatno samo doprinosi konfuziji koja je sada prenaglašena.

Novac

Prilično stabilne finansije.

Zdravlje

Najveći problem imate u glavi, pa su mogući strahovi, nesanice I nemiri.