Astro

Strelčevima danas pristižu informacije i pravi je trenutak za "peglanje" problema, Škorpije muče bezobrazne kolege...

Kako su se zvezde rasporedile ovog petka?

27.03.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/nebojsa.ki@gmail.com

OVAN

Istina je da poslovne obaveze danas dolaze “u talasima”, ali uspevate da ih držite pod kontrolom. Odlična komunikacija sa nadređenima, dobar momenat za vama bitne priče. Sa emotivnim partnerom se lako može doći do rešenja za neke problematične situacije.

BIK

Tranzitni Mesec u vašem znaku danas vam donosi ne samo dobro raspoloženje, već I mogućnosti da u komunikaciji sa drugima prosto zablistate. Ne čekajte da se drugi pokrenu prema vama, vi napravite prvi korak. U emotivnom segmentu – upoznaćete nove, zanimljive osobe.

BLIZANCI

U super ste raspoloženju, napravili ste odlične planove I oni se za sada ostvaruju bez ikakvih problema. Neko vam pomaže I podržava vas u onome što ste pokrenuli. Obavezno napravite neki plan za opušteno veče kod kuće sa voljenom osobom. Dobra atmosfera I razumevanje.

RAK

Odlična energija – pravi ste vođa i inicijator u poslovnom segmentu. Lako ćete uspeti da pokrenete druge na akciju, a vaše ideje i rešenja danas lako mogu naći put do zainteresovanih. Uživaćete da budete u kontaktu sa prijateljima, a može pasti i jedno fino novo poznanstvo.