Škorpijama je ova nedelja dan za relaksaciju, i Vage pune baterije, dok Blizancima kao da izmiču konci iz ruku...

Nedelja je mnogima dan za opuštanje, odmor, uživanje. Da li je tako i sa vašim znakom? Proverite!

Uživaje koliko možete, foto: Depositphotos/ mimagephotos
Uživaje koliko možete, foto: Depositphotos/ mimagephotos
.

OVAN

Dan će krenuti pomalo „mutno“ i statično... možda je to sve posledica fizičkog I mentalnog umora koji vas prati ovih dana. U svakom slučaju – ostatak dana vam donosi jedno dobro raspoloženje i podsticajnu atmosferu. Uživajte.

BIK

Dobro raspoloženje I veliki planovi za ovaj dan, koji će se uglavnom vezivati za kontakte sa prijateljima. Možete povremeno biti malo nervozni zbog sitnih nesporazuma sa voljenom osobom, ali ovo će se već tokom dana pozitivno razrešiti.

BLIZANCI

Moguće je da ćete planove koje ste brižljivo pripremali za ovaj dan ipak morati da promenite. Doći će do nekih preokreta, da li kod vas ili kod osoba sa kojima ste pravili dogovore. To ne znači da je ovaj dan izgubljen – naprotiv, lako ćete naći novu zanimaciju.

RAK

Verovatno ćete se probuditi u nekom poluromantičnom raspoloženju, željni da svoje vreme podelite sa osobom koju volite ili o kojoj razmišljate. Postoji velika šansa da danas ostvarite ljubavni kontakt. Sa postojećim emotivnim partnerom – skladan odnos.

Uživajte koliko možete, foto: Depositphotos/ mimagephotos
Uživajte koliko možete, foto: Depositphotos/ mimagephotos
.

LAV

Jake strasti su tokom celog dana aktivne kod vas – verovatno ne možete iz glave da izbacite jednu osobu koja vam je bukvalno “ušla pod kožu”. Ukoliko se samo malo potrudite, možete ostvariti jači kontakt sa njom. Svoje ostalo slobodno vreme posvetite odmoru, uživanju i opuštanju.

DEVICA

Razmišljanja o voljenoj osobi ili o nekome sa kim ste u prethodnim danima ostvarili jak kontakt, nateraće vas I danas na akciju. Želite da svoje slobodno vreme provedete sa nekim ko vam je blizak. Ostatak dana iskoristite za druženje.

VAGA

Vage će danas najbolje iskoristiti dan, ukoliko se posvete prvenstveno sebi. Opustite se, dobro odmorite i napunite baterije. A kada budete “tip top” – onda se aktivirajte I u emotivnom segmentu. Neko čeka na vaš poziv.

ŠKORPIJA

Tokom ovog dana naglašeno je sve što je vezano za ljubav, ali I za potrebu za zabavom I opuštencijom. Zaista ćete želeti da svoje vreme podelite sa osobom koja vam je bitna. Pomalo ste umorni od naporne radne nedelje i potrebno vam je opuštanje.

Uživajte koliko možete, foto: Depositphotos/ mimagephotos
Uživajte koliko možete, foto: Depositphotos/ mimagephotos
.

STRELAC

Naglašeno polje doma govori da ćete sigurno makar jedan deo dana provesti u okruženju najbližih članova porodice I da ćete im posvetiti svoje vreme I pažnju. Ostatak slobodnog vremena najbolje poklonite osobi koju volite ili nekome koga tek pokušavate da osvojite…

JARAC

Organizujte za sebe I za drage ljude neke lepe I opuštajuće aktivnosti. Takođe, obavite razgovore sa članovima porodice ili sa emotivnim partnerom – vrlo lako možete rešiti neke nesuglasice koje su možda bile aktuelne u proteklim danima.

VODOLIJA

Danas samo nemojte dozvoliti da vas prepodnevni umor I neka forma učmalosti u potpunosti obuzmu, pa da dan provedete zatvoreni u sebe. Naglašeno polje pokreta I dogovora govori o tome da biste trebali da se aktivirate I potražite način da se opustite.

RIBE

Malo ste promenljivog raspoloženja tokom prepodneva, I u takvim okolnostima – najbolje bi bilo da izaberete neku aktivnost, da podelite neke lepe trenutke sa osobama koje volite. Lepi razgovori I dogovori učiniće da ovaj dan prođe mirno I opušteno.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/