Astro

Kod Bikova danas napeto, Rakove savladava umor, Škorpijana ništa ne ide od ruke...

Uz bolju organizaciju, biće vam lakše, ali da vidimo šta tačno poručuju zvezde ovog četvrtka.

26.03.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/alen44

OVAN

Odlično uspevate da se organizujete I raspodelite svoje obaveze. Istina je da je u poslovnom segmentu prisutna mala nervoza, ali ovo će biti aktuelno samo tokom prepodnevnih sati. Imate inicijativu I inspiraciju u kontaktu sa suprotnim polom – budite aktivni.

BIK

Iako možda to niste očekivali, dan će biti dosta napet I ispunjen događajima. Neko od kolega čak može neki svoj propust pokušati da prebaci na vas. Tek u večernjim satima moći ćete da se opustite, I to najbolje u društvu osobe za koju ste vezani.

BLIZANCI

Iako ćete zbog nekih situacija u poslovnom segmentu brinuti, na kraju će se ispostaviti da su vaše brige bile bez pravih osnova. Sa emotivnim partnerom samo povremeno ostvarujete onakav odnos kakav biste želeli – veliki usponi I padovi u raspoloženju.

RAK

Iako uz više truda nego inače, uspevaćete da se uklopite sa ljudima sa kojima radite. Doduše, povremeno će vas nervirati postupci kolega, ali ćete moći da pređete preko ovoga. U popodnevnim satima je naglašen umor i istrošenost i verovatno će vam najviše prijati da odmorite.