Astro

Vagama ovaj dan nikako nije po meri; Ribe su zabrinute zbog finansija; Rakovi nervozni...

Ne baš tako zabavan dan za većinu astro pripadnika...

25.03.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/agencyby

OVAN

Malo nervoze od ranih jutarnjih sati, da vas ubrza i da učini da se razmrdate....Kada se prođu ove prve jutarnje „nepogode“, ostatak dana je izuzetno dobar. Jedna osoba iz prošlosti vas može u potpunosti iznenaditi svojim pojavljivanjem ili inicijativom.

BIK

Morate da požurite da biste realizovali svoje planove. Okolnosti vam baš I ne idu na ruku, jer je obaveza više nego inače, a ni sa saradnicima nemate razumevanje I sklad. U odnosu sa voljenom osobom – vreme je da konačno prevaziđete trzavice u komunikaciji.

BLIZANCI

Velika energija I usmerenost, želja da što pre pokrenete nešto što je u prethodnom periodu bilo u zastoju. Pojedini saradnici vas umaraju jednim te istim praznim pričama. Jake emocije I strast – bilo bi dobro da sa voljenom osobom pokrenete lepe zajedničke momente.

RAK

Neke situacije se razvlače I vuku I već počinjete da se nervirate što se ne pokreću u onom pravcu koji očekujete. Nervoza stoji I u kontaktu sa nadređenim osobama. Biće potrebno mnogo usaglašavanja da biste uspeli da se po nekim planovima uskladite sa voljenom osobom.