Astro

Lavovi danas dobijaju veliki priliv pozitivne energije, Devicama nisu jasni postupci osobe koja im se dopada...

Zvezde su nam danas izgleda malo naklonjenije, pa da vidimo šta su nam spremile...

24.03.2020. - 07:00h

STRELAC

Dobre predispozicije da tokom ovog dana pokrenete neka poslovno ili materijalno bitna pitanja za vas. Doduše, ovo neće ići lagano – ali vi ste nekako već naučili da se borite sa teškoćama. Blago nerviranje I rastresenost u odnosu sa emotivnim partnerom. Sitne čarke.

JARAC

Bićete u prilično dobrom raspoloženju. Imate sposobnost da uspešno izađete na kraj I sa najzahtevnijim zadacima. Velika podrška od strane kolega ili prijatelja. U odnosu sa voljenom osobom – za divno čudo, prilično mirni trenuci. Posvetite se jedno drugom.

VODOLIJA

Naglašeno polje komunikacija, dogovora I sigurno je da ćete tokom ovog dana prosto “leteti”. Kontakti I susreti sa mnogo ljudi I velika angažovanost po nekim papirološkim pitanjima. Osećate zastoj I nezadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom. Možda preuveličavate probleme.

RIBE

Ako očekujete podršku od nekih osoba, ona će danas biti delimična. Ne računajte na neke ljude stopostotno. Želite da nekome pokažete veću zainteresovanost, ali se non stop “lomite” I ustručavate. Neki put mali znaci pažnje govore više od reči. Pokušajte.

Autor horoskopa: Olga Savić

https://www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com/