Astro

Lavovi danas dobijaju veliki priliv pozitivne energije, Devicama nisu jasni postupci osobe koja im se dopada...

Zvezde su nam danas izgleda malo naklonjenije, pa da vidimo šta su nam spremile...

24.03.2020. - 07:00h

LAV

Osetićete veliki priliv pozitivne energije, koju danas možete iskoristiti u poslovnom segmentu – pokrenite priče koje su vam važne. Emotivno jako varirate – od od ushićenja do neraspoloženja. Razmislite šta je ono što vas trenutno čini osetljivim.

DEVICA

Uz malo truda, moguće je rešiti nešto što vam je u proteklom periodu predstavljalo problem. Ako očekujete pomoć, nemojte računati na to – ipak ćete sve morati sami. Nisu vam jasni postupci I potezi nekog ko vam se dopada. Ne znate zbog čega ima promene u ponašanju prema vama.

VAGA

Delujete vrlo promenljivo tokom ovog dana – u jednom trenutku ste vrlo aktivni I preduzetnički nastrojeni, u drugom se povlačite u važnom trenutku ili odustajete od započetog posla. Potrebno je više obostranog truda da biste se vi I voljena osoba razumeli po nekim pitanjima.

ŠKORPIJA

Mnogo toga morate uraditi I spremili ste se da budete aktivni I prionete na posao od ranog jutra. Možda će vam u jednom trenutku izgledati kao da nećete uspeti da se snađete, ali će ovo biti kratkotrajni zastoj. U emotivnom segmentu – pravi momenat za pokretanje prema simpatiji.