Astro

Lavovi danas dobijaju veliki priliv pozitivne energije, Devicama nisu jasni postupci osobe koja im se dopada...

Zvezde su nam danas izgleda malo naklonjenije, pa da vidimo šta su nam spremile...

24.03.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos/SIphotography

OVAN

Zadali ste sebi more obaveza I zaista je pitanje kako ćete iz ovoga uspeti da isplivate. Koncentracija je dobra u prvom delu dana, zato tada dajte svoj maksimum. Duži razgovor sa kolegom/koleginicom može postati izuzetno zanimljivo i prijatno iskustvo.

BIK

Kad krenete od jutros da “čistite” obaveze pred sobom – niko neće moći da vas zaustavi. Uhvatite taj podsticajni talas koji će vas nositi, jer će vam kasije tokom dana natrčati obaveze ili papirologija koju ste smetnuli sa uma. U emotivnom segmentu – nedostaje vam komunikacija sa nekim.

BLIZANCI

Nesigurni ste po nekim pitanjima I razmišljaćete o potezima koje je potrebno povući. Kontaktiraće vas osoba koja za vas ima neku ponudu o kojoj bi vredelo razmisliti. Trudite se oko osobe koju ste upoznali preko prijatelja. Flertovanje vam trenutno jako prija.

RAK

Posvetili ste se jednoj poslovnoj saradnji i u priličnoj meri ste zadovoljni postignutim rezultatima. Ostala je još dosadna papirologija, kojoj ćete morati da posvetite veći deo svog dana. Malo ste prezahtevni prema voljenoj osobi, ali vam ona ipak izlazi u susret.