Astro

Saturn je ušao u znak Vodolije: Naredni period donosi velike promene i važne životne lekcije ovim znakovima!

Period pred nama će nas naučiti da cenimo prave vrednosti.

23.03.2020. - 17:00h
Saturn u Vodoliji donosi promene...
Saturn u Vodoliji donosi promene...foto: Depositphotos/vgorbash

Vodolija je simbol zajedništva, humanosti, povezanosti s drugima, simbol je budućnosti, progresa i svega onoga vidljivog, opipljivog, ali i suptilnih energija koje nas spajaju. On nas podseća na vrednost prijateljstva, timskog rada, odnosno važnosti i dobrobiti delovanja u grupi, piše astrolog Julijana Oremović.

Saturn je ušao u znak Vodolije 22. marta i u toku trajanja, tačnije do 11. maja, na prvo mesto ćemo svi naučiti da stavljamo zajedničke interese umesto ličnih.

Briga za druge će bti izražena, a s obzirom na trenutnu situaciju to ni malo nije loše.

Iako živimo u vremenu izolacije koja nas primorava da ostajemo kod kuće i izostaje društveni segment, to ne znači da ne možemo ostati povezani, brinuti jedni o drugima, biti tu za one koje volimo.

Naredni period donosi mir i osećah harmonije svim znakovima zodijaka. Ptavo je vreme da oprostite onima koji su vas povredili. U ovom periodu imaćete dovoljno snage da nastavite dalje.

Povoljan je period i da se suočite sa svim strahovima koje imate i uspešno ih prevaziđete.

Saturn u Vodoliji nas uči kako da budemo bolji ljudi, kako da poštujemo planetu koja je naš dom i shvatimo da nismo centar svemira te da ne možemo sve držati pod kontrolom.

U prilici smo da naučimo iz prošlih iskustava i stvorimo bolju budućnost.

Izvor: Astrosudbina/Stil