Astro

Bikovi danas sve rade preko volje - dosadni ljudi, dosadne obaveze! Lavovima sve teško pada - najbolje da prespavaju prvi deo dana

Uf, baš težak prvi dan nove nedelje, a nije ni čudo...

23.03.2020. - 07:00h
foto: Depositphotos

OVAN

Neke situacije vezane za posao vas teraju da žurite, ali danas važi ono – što veća žurba, to manji rezultati. Shvatićete u nekom trenutku da je bolje da se opustite I pustite da sve ide svojim tokom. Partner vas može smoriti pridikama, kritikama, nepoverenjem.

BIK

Dosadni ljudi, dosadne obaveze – ništa vam danas ne daje podsticaj, pa ćete uglavnom odrađivati svoje zadatke preko volje. Previše je nedoumica da biste bili opušteni i raspoloženi. Zeljni ste da vam partner pokaže više emocija, ali on je trenutno suviše statičan i neaktivan.

BLIZANCI

Pri završetku ste zahtevnih obaveza i već osećate da ste na izmaku snaga. Nadate se da ćete uspeti da tokom dana ovo privedete kraju. Imate inicijativu u odnosu sa osobom koja vam se dopada, ali ona ne reaguje na onaj način na koji ste očekivali.

RAK

Uglavnom zamorna svakodnevica. Neke obaveze vam teško padaju, nemate ni opušten kontakt i odnos sa saradnicima. Najviše će vam odgovarati da se povučete i malo samujete. Teško vam je da prevaziđete statičnost koja se uvukla u odnos sa voljenom osobom.