Astro

Nedelja je: Rakovi osećaju priliv dobre energije, Lavovima nedostaje inicijativa, Ovnovi su skloni impulsivnom reagovanju

Ove nedelje su velike mogućnosti pred Bikovima. A kakve su šanse da vaš znak provede lep nedeljni dan, saznajte.

22.03.2020. - 07:30h
Da li je vaša nedelja ispunjena srećom
Da li je vaša nedelja ispunjena srećomfoto: Depositphotos/racorn

OVAN

Danas je kod vas moguća velika impulsivnost, ishitrenost, čak preteranost u reakcijama. Potrudite se da vaše emotivne, ali i relacije sa drugim bliskim ljudima ne trpe zbog toga. Bilo bi najbolje da višak energije koji je danas prisutan potrošite kroz aktivnosti, izlazak, druženje. Ne sedite kod kuće.

BIK

Velike mogućnosti za zabavan dan su pred vama. Odnosi sa suprotnim polom su više nego dobri i potrudite se da budete aktivni, jer ćete na taj način izvući najbolje iz ovog dana. Nesigurnost po nekim pitanjima vezanim za voljenu osobu ostavite za neko drugo vreme. Ne potencirajte na raščišćavanju.

BLIZANCI

Ovaj dan svakako iskoristite za provod, druženje sa prijateljima, boravak u prirodi i kontakt sa voljenom osobom. Moguće je da će vam se neki planovi i dogovori preplitati, pa se potrudite da se organizujete bolje da biste stigli sve da ispoštujete, ali i da se maksimalno dobro provedete.

RAK

Osećate se kao da ste dobili adrenalinsku injekciju. Sve možete i ništa vam nije teško. Bilo bi dobro samo da ovu energiju trošite, da ne dozvolite da se kumulira i čini vas nervoznim, jer bi se onda mogla odraziti na vaše ukućane i osobe koje su vam bliske. Ne kvarite neke momente svojim ispadima.