Astro

Vage, neko ima predlog koji treba da saslušate; Device, ne vodite tuđe brige; Škorpije, dajte šansu flertu

Kakva je ova subota sa zvezdanog aspekta, saznajte.

21.03.2020. - 07:30h
Ne odbijajte pozive, javite se
Ne odbijajte pozive, javite sefoto: Depositphotos/AndrewLozovyi

OVAN

Uhvatila vas je nestrpljivost po nekim pitanjima i smatrate da više nemate vremena za čekanje. Danas se pred Ovnovima mogu neočekivano otvoriti nove šanse i bićete itekako spremni da ih prihvatite. Jak emotivni poticaj prema nekom koga od skora poznajete. U emotivnim vezama strast.

BIK

Dosta vam toga danas u poslovnom sektoru ide na ruku, pa ćete pred sobom imati jedan plodonosan dan. Jedino što vas može onemogućiti jeste nestrpljenje, koje biste trebali da držite pod kontrolom. U emotivnom delu stoji velika potreba za bliskijim odnosom sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Suviše odugovlačite u nekim situacijama i saradnici oko vas mogu postati nestrpljivi. Danas vam se mogu otvoriti šanse preko nekog od bliskih kolega ili prijatelja. Trebalo bi razmisliti i o promenama u poslovnom sektoru, koje su sada lako moguće. Emotivno se osećate bolje nego prethodnih dana.

RAK

Danas imate velikuk inicijativu i nećete oklevati u poslovnim situacijama. Jedino što bi bilo dobro jeste da razmislite da li možda u pojedinim svojim zahtevima preterujete. Smanjite svoja očekivanja. Pravo je vreme da pokušate da izgladite odnos sa voljenom osobom.